چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی گوشه و کنار IT فوجيتسو مدعي مالكيت نام iPad شد

 
 

جمعه 9 بهمن 1388

فوجيتسو مدعي مالكيت نام iPad شد

 
 

اين شركت مي گويد در سال 2002 دستگاهي سيار و لمسي با همين نام را عرضه كرده است و بنابراين اپل حق نداشته براي رايانه لوحي خود از نام آي پد استفاده كند.

در حالي كه اپل به طور رسمي رايانه لوحي خود موسوم به آي پد را عرضه كرده، شركت فوجيتسو مدعي شده كه قبلا اين نام را براي خود ثبت كرده است.
اين شركت مي گويد در سال 2002 دستگاهي سيار و لمسي با همين نام را عرضه كرده است و بنابراين اپل حق نداشته براي رايانه لوحي خود از نام آي پد استفاده كند.
ماساهيرو يامانه مدير روابط عمومي فوجيتسو در گفتگو با روزنامه نيويورك تايمز مدعي شده كه نام آي پد هنوز در مالكيت آنهاست و اين شركت در حال مذاكره با وكلاي خود براي انجام اقدامات بعدي است.
در سال 2007 و زماني كه اپل براي اولين بار گوشي آيفون را عرضه كرد اتفاق مشابهي روي داد و به فاصله يك روز شركت سيسكو اپل را تحت تعقيب قانوني قرار داد. سيسكو هم مدعي بود از اين نام قبلا در يكي از توليدات خود استفاده كرده ولي در نهايت دو طرف بر سر نحوه استفاده از اين نام به توافقي محرمانه رسيدند. آي پد شركت فوجيتسو داراي يك نمايشگر لمسي 3.5 اينچي بوده و با فناوري هاي بلوتوث و واي فاي و VoIP سازگاري دارد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار