چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اجتماعی روحانیون فعال در اولویت اعزام عتبات عالیات و حج قرار می گیرند

 
 

مهر , شنبه 10 بهمن 1388

روحانیون فعال در اولویت اعزام عتبات عالیات و حج قرار می گیرند

 
 

در حال حاضر کشور ایران با اعزام بیش از 900 هزار نفر در سال به بقاع متبرکه خارج از کشور اعم از سوریه، عتبات عالیات، عمره مفرده و حج تمتع جایگاه ویژه ای در امر ترویج فرهنگ زیارت داراست.

نماینده ولی فقیه در سازمان حج و زیارت گفت: روحانیون فعال کاروانها در اولویت زود هنگام اعزام به سوریه، عتبات عالیات و حج عمره و تمتع قرار می گیرند.
علی قاضی عسگر در همایش بزرگ روحانیون کاروانهای زیارتی منطقه خراسان در مشهد افزود: زیارت و بویژه حج بزرگترین ظرفیت معنوی کشور را در اشاعه فرهنگ اسلامی دارد.
نماینده ولی فقیه در سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه به طور میانگین سالانه حدود 10 میلیون نفر در کشور درگیر مسئله زیارت هستند اظهار داشت: با مهیا سازی زیرساختهای زیارت این تاثیر از 10میلیون نفر در سال نیز فراتر رفته و باعث تغییرات شگرفی در زندگی قشر عظیمی از مردم جامعه خواهد شد.
قاضی عسگر افزود: در حال حاضر کشور ایران با اعزام بیش از 900 هزار نفر در سال به بقاع متبرکه خارج از کشور اعم از سوریه، عتبات عالیات، عمره مفرده و حج تمتع جایگاه ویژه ای در امر ترویج فرهنگ زیارت داراست.
وی توسعه نفوذ روحانیت را در بین مردم از عوامل ارتقای فرهنگ ناب اسلامی دانست و گفت: در همین راستا روحانیون وظیفه و رسالت مهمی را برای دفاع از کیان اسلام به عهده دارند.
نماینده ولی فقیه در سازمان حج و زیارت تصریح کرد: برای مبارزه با هجمه فرهنگی وهابیت باید روحانیون اطلاعات خود را تا سطح بالایی افزایش دهند.
قاضی عسگر خراسان را از جمله محدود استانهای بسیار فعال در امر زیارت بر شمرد و خاطرنشان کرد: پتانسیلهای بالای این استان نباید از چشم مسئولان پنهان بماند.
وی گفت: توسعه حوزه عتبات عالیات از جمله مهمترین رسالتهای سازمان حج و زیارت در آینده ای نزدیک است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اجتماعی ::
کهورک زاهدانف گرم ترین نقطه جهان

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار