دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی وبگردی ترس از قهوه داغ

 
 

همشهری انلاین , سه شنبه 27 بهمن 1388

ترس از قهوه داغ

 
 

صندوقدار سابقه بسيار بدي از قهوه داغ داشته است چون در كودكي يك ليوان قهوه داغ روي پايش ريخته و از ناحيه پا دچار سوختگي شديد شده بود.

برلين: يك سارق در برلين تنها با استفاده از يك ليوان قهوه داغ موفق به سرقت مبلغ زيادي پول از يك فروشگاه شد. ماجرا از اين قرار بود كه اين سارق با مراجعه به رستوران اين فروشگاه يك ليوان قهوه بسيار داغ سفارش داد.
او سپس با اين ليوان به صندوقدار مراجعه و او را تهديد كرد در صورتيكه پول داخل صندوق را در اختيار وي قرار ندهد قهوه داغ را روي سر او خواهد ريخت. اما در كمال تعجب همگان، صندوقدار كه بسيار ترسيده بود بلافاصله صندوق را باز كرد و تمام اسكناس‌هاي داخل آن را در اختيار سارق قرار داد.
در پي اين سرقت پليس به صندوقدار مظنون شد چون تصور مي‌كرد كه او با سارق تباني كرده است. اما پس از بازجويي‌هاي مفصل مشخص شد كه صندوقدار سابقه بسيار بدي از قهوه داغ داشته است چون در كودكي يك ليوان قهوه داغ روي پايش ريخته و از ناحيه پا دچار سوختگي شديد شده بود.

 
 

ارتباط برف و ارتکاب جرم
پيامد ورود اجناس چيني ارزانقيمت

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار