چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی جهان هواپيماهاي لوفت‌هانزا روي زمين ماند

 
 

دوشنبه 3 اسفند 1388

هواپيماهاي لوفت‌هانزا روي زمين ماند

 
 

اين اعتصاب در حالي آغاز شد که ساعاتي بعد مديران اين خطوط هوايي خلبانان خود را به آغاز مذاکرات غير مشروط فراخواندند.

در حدود 4000 خلبان خطوط هوايي لوفت هانزاي آلمان در اعتراض به دستمزدهاي پايين و عدم امنيت شغلي خود اعتصاب چهار روزه اي را آغاز کردند.
به گزارش پرس تي وي اين اعتصاب از شامگاه ديشب آغاز و تا شامگاه روز پنج شنبه ادامه خواهد يافت.
اين اعتصاب در حالي آغاز شد که ساعاتي بعد مديران اين خطوط هوايي خلبانان خود را به آغاز مذاکرات غير مشروط فراخواندند.
خلبانان خطوط هوايي لوفت هانزا همچنين از مخالفت با افزايش چشمگير خلبانان خارجي در اين خطوط هوايي به عنوان ديگر محورهاي اعتراضي اعتصاب خود نام برده اند.
اشتفاني اشتولتس، از سخنگويان خطوط هوايي لوفت هانزا يکشنبه شب به خبرگزاري فرانس پرس گفت:وضعيت هيچ تغييري نکرده است. ما بايد خود را براي اعتصاب آماده کنيم و از مسافران بابت دشواري ها و آزردگي هاي ناشي از اين اعتصاب عذرخواهي مي کنيم.
ساعاتي پس از اين اظهار نظر رسمي لوفت هانزا، کلاوس والتر ديگر سخنگوي اين خطوط هوايي اعلام کرد:ما بدون هيچ پيش شرطي آماده برپايي مذاکره هستيم و اگر خلبانان از اصرار بر فهرست مطالبات غيرعملي و غيرقانوني خود دست بردارند به زودي مي توان به توافقي دست يافت.
لوفت هانزا، بزرگترين خطوط هوايي اروپا که روزانه به نقل و انتقال 150 هزار مسافر مي پردازد، در پي اين اعتصاب ناگزير از لغو 3000 پرواز شده و درخصوص احتمال تعويق و تاخير در اکثر پروازهاي بين المللي و داخلي خود هشدار داده است.
بر اساس موسسه جهاني حمل و نقل هوايي، خطوط هوايي لوفت هانزا در سال 2008 با در اختيار داشتن 2/42 ميليون مسافر، عنوان دومين خطوط هوايي برتر جهان را از آن خود کرد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار