چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث تندباد مرگبار در اراک ؛ آبادان اسیر گرد و خاک

 
 

ایسکانیوز , سه شنبه 4 اسفند 1388

تندباد مرگبار در اراک ؛ آبادان اسیر گرد و خاک

 
 

تندباد ، قلب استان مرکزی را درنوردید و بر اثر ریزش دیوار یک بازارچه قدیمی ، دو نفر زنده به گور شدند.

تندباد ، قلب استان مرکزی را درنوردید و بر اثر ریزش دیوار یک بازارچه قدیمی ، دو نفر زنده به گور شدند.
ساعت 18:55 دوشنبه تندبادی با سرعت 72 کیلومتر در ساعت ، اراک را محاصره کرد و دیوار گاراژ «حبیب خان» در بازارچه قدیمی خیابان شهدای این شهر فرو ریخت.در نتیجه دو عابر نگون بخت زیر آوار ماندند و قربانی شدند.
همچنین یک شهروند که زخمی شده بود با تلاش کمک رسانان آتش نشانی و اورژانس به نزدیک ترین بیمارستان فرستاده شد.
آثار این رخداد جوی در میدان شورا ، میدان سرداران ، خیابان مولوی غربی و همچنین خیابان محسنی نیز مشهود بود و تابلوهای تجاری مغازه ها ، تیرهای برق و چندین درخت سرنگون شد.
همزمان با وزش تندباد ، برق اراک قطع شد و رفت و آمد در این شهر با کندی صورت گرفت.کارشناسان پیش بینی می کنند تندباد تا فردا (چهارشنبه) ادامه خواهد یافت و از پنجشنبه تا شنبه هفته آینده نیز اراک ، دستخوش وزش باد و بارش پراکنده باران است.
از سوی دیگر تمامی مدرس های نوبت صبح آبادان ، خرمشهر و مهران به خاطر گرد و غبار شدید ، تعطیل شد.
روز سه شنبه میزان ذره های گرد و غبار در هوای خوزستان به یک هزار و 200 میکروگرم در هر متر مکعب رسید.
مسئولان از مردم به ویژه سالمندان ، کودکان و بیماران قلبی و ریوی خواسته اند از خانه های خود به بیرون نروند.اداره هواشناسی آبادان نیز اعلام کرد : تغییر فشار هوا و وزش تندباد در غرب و جنوب غرب عراق ، منجر به گرد و غبار شدید در خوزستان و به ویژه آبادان و خرمشهر شده است.
همچنین پروازهای فرودگاه بین المللی آبادان لغو و دید افقی در این شهرستان فقط 300 متر عنوان شده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار