چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی جهان تظاهرات مخالفان برلوسکني در رم

 
 

دوشنبه 10 اسفند 1388

تظاهرات مخالفان برلوسکني در رم

 
 

سيلويو برلوسکوني به خاطر دو پرونده فساد در حال محاکمه است ولي لايحه اي در پارلمان ايتاليا مورد بررسي قرار دارد که در صورت تصويب مانع از ادامه محاکمه او خواهد شد.

ده ها هزار ايتاليايي در اعتراض عليه تلاش نخست وزير اين کشور براي فرار از عدالت ، در شهر رم عليه سيلويو برلوسکني تظاهرات کرده اند.
سيلويو برلوسکوني به خاطر دو پرونده فساد در حال محاکمه است ولي لايحه اي در پارلمان ايتاليا مورد بررسي قرار دارد که در صورت تصويب مانع از ادامه محاکمه او خواهد شد.
برلوسکني به اتهام پرداخت رشوه به يک وکيل بريتانيايي و کلاهبرداري مالياتي محاکمه مي شود.
مخالفان برلوسکني مي گويند او مي خواهد قانون را دور بزند.
سيلويو برلوسکني اخيرا قاضي هاي ايتاليايي را به طالبان تشبيه کرده است، خود را قرباني يک محاکمه سياسي مي داند.
بعضي از تظاهرکنندگان در رم پلاکاردهايي را دست داشتند که بر روي آن نوشته بود: "کافي است؛ قانون براي همه يکسان است."
آنجلو بونلي، رئيس حزب سبز ايتاليا در اين تظاهرات گفت: طالبان واقعي سيلويو برلوسکني است که سعي دارد دست قضات را ببندد.
برلوسکني روز جمعه در گردهمايي هواداران خود در شهر تورينو گفت توطئه اي با هدف سرنگون کردن دولت او جريان دارد و افزود که اگر قانوني مورد علاقه دادستان ها نباشد آن را به چالش مي گيرند و دادگاه ها آن را رد مي کنند.
سيلويو برلوسکني سپس گفت: سرنوشت ما به دست يک گروه طالباني است و امروز دموکراسي ما در چنين وضعيتي قرار گرفته است.
کانون ملي وکلاي ايتاليا سخنان سيلويو برلوسکني را اهانت آميز خوانده است.
افزايش تنش ميان نخست وزير و دستگاه قضايي ايتاليا رئيس جمهوري اين کشور را وادار کرد از دو طرف بخواهد آرامش خود را حفظ کنند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار