چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری وجود ددت و مشتقات آن در شیر و گوشت

 
 

مهر نیوز , چهارشنبه 12 اسفند 1388

وجود ددت و مشتقات آن در شیر و گوشت

 
 

افزایش و کاهش میزان آفت کش ها وظیفه کشاورزان نیست بلکه محققان این حوزه باید فرمولهای لازم را در این زمینه به کشاورزان ارائه دهند.

دبیر کمیته دائمی پدافند غیرعامل با اشاره به اثرات استفاده از آفت کش ها در جامعه گفت: طبق نتایج طرح تحقیقاتی، باقیمانده سموم منسوخ شده مانند "ددت" و مشتقات آن در محصولاتی چون شیر، گوشت و تخم مرغ در برخی از استانها مشاهده شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، داود احمدی نژاد امروز دوشنبه در همایش ملی نیم قرن مصرف آفت کش در ایران، جهاد کشاورزی را بزرگترین پدافند غیر عامل در کشور دانست و افزود: جامعه سالم، افراد کارآمد دارند از این رو یکی از مسئولیتهای وزارت جهاد کشاورزی مقاوم کردن جامعه در برابر جامعه است.
وی با اشاره به مشکلات زیست محیطی استفاده از آفت کش ها اظهار داشت: بر اثر استفاده از آفت کش ها مشکلاتی در زمینه اختلالات ژنتیکی و هورمونی، بروز انواع سرطانها، ناباروری و نازایی، کاهش ضریب هوشی، ایجاد انواع آلرژی و حساسیت و تحمیل هزینه های گزاف به جامعه تحمیل می شود.
احمدی نژاد با تاکید بر اینکه سالانه سه میلیون نفر در اثر بیماری سرطان جان خود را از دست می دهند خاطرنشان کرد: بالاترین میزان بروز سرطان در کشور مربوط به استان گلستان است. این امر به دلیل استفاده بی رویه از آفت کش ها است.
دبیر کمیته دائمی پدافند غیرعامل با اشاره به پروژه تحقیقاتی در این زمینه اضافه کرد: نتایج این طرح نشان می دهد که باقیمانده سموم منسوخ شده مانند "ددت" و مشتقات آن در محصولاتی چون شیر، گوشت و تخم مرغ در برخی از استانها مشاهده شده است.
وی ادامه داد: با توجه به این نکات لازم است تا مکانیزمهای نظارتی توسط نهادهای مسئول اعمال شود و نسبت به توزیع قاچاق سموم توجه شود و در جهت تدوین برنامه های پایش باقیمانده سموم برای محصولات استراتژیک اقدام شود.
احمدی نژاد خطاب به مسئولان وزارت جهاد کشاورزی گفت: انتظار جامعه از شما ارتقای سطح سلامت است. افزایش و کاهش میزان آفت کش ها وظیفه کشاورزان نیست بلکه محققان این حوزه باید فرمولهای لازم را در این زمینه به کشاورزان ارائه دهند.

 
 

بزرگترین خط تولید دارو های ضد سرطانی خاورمیانه در رشت بهره برداری شد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار