چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی گوشه و کنار IT پژویان: در نشست خبری روز شنبه نتیجه معامله مخابرات را رسما اعلام میکنیم

 
 

سه شنبه 18 اسفند 1388

پژویان: در نشست خبری روز شنبه نتیجه معامله مخابرات را رسما اعلام میکنیم

 
 

رییس شورای رقابت گفت: این شورا شنبه آینده در نشستی خبری با حضور نمایندگان رسانه‌های گروهی نظر نهایی خود را در این باره اعلام خواهد کرد.

رییس شورای رقابت با اعلام اینکه این شورا در خصوص روند انجام معامله سهام بلوکی شرکت مخابرات ایران در بورس به جمع بندی نهایی رسیده است، گفت: این شورا شنبه آینده در نشستی خبری با حضور نمایندگان رسانه‌های گروهی نظر نهایی خود را در این باره اعلام خواهد کرد.
جمشید پژویان بدون اشاره به نتایج حاصل شده از جلسه روز یکشنبه این شورا در خصوص معامله مخابرات گفت: رسانه‌های گروهی در خصوص دریافت اطلاعات در این زمینه عجله به خرج ندهند چرا که موضوع از حساسیت بالایی برخوردار است و باید نتایج بررسی‌ها با جزییات کامل در اختیار مردم قرار گیرد.
گفتنی است پیش‌بینی می‌شود با توجه به روند جلسات شورای رقابت، این شورا معامله شرکت مخابرات را با وجود نبود شرایط رقابتی کامل مورد تایید قرار داد و سهام بلوکی مخابرات به خریدار فعلی آن یعنی کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین به طور قانونی تعلق می‌یابد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار