 رئيس كميسيون ورزش مجلس گفت: با توجه به تمام فعاليتهايي كه در زمينه احياي زنگ تربيتبدني مدارس صورت گرفته بايد اذعان داشت كه وضعيت زنگ تربيتبدني مدارس همچنان دردناك و تأسفبار است.
سيدجلال يحييزاده فيروزآبادي اظهار داشت: قوانين و مقررات ساده و واضحي در رابطه با زنگ تربيتبدني مدارس وجود دارد تا مسئولان امر بتوانند آن را به صورت شايستهاي عملياتي كنند كه متأسفانه تاكنون در اين زمينه بسيار كم كاري شده است.
وي ادامه داد: متأسفانه در چند سال گذشته در رابطه با زنگ تربيتبدني مدارس بيعدالتيهاي فراواني شده است كه اين امر موجب ميشود، آسيبهاي جسمي و روحي متعدد و غير قابل جبراني در دانشآموزان به وجود آيد.
* آموزش و پرورش با كار كارشناسي در زمينه زنگ تربيتبدني از بحران خارج ميشود
رئيس كميسيون ورزش مجلس افزود: اميدواريم با حضور حاجيبابايي به عنوان وزير آموزش و پرورش، ورزش دانشآموزي از بحراني كه سالهاست با آن دست و پنجه نرم ميكند، خارج شود و اين امر فقط با يك برنامهريزي دقيق، كار كارشناسي و مدون صورت خواهد گرفت.
يحييزاده فيروزآبادي تصريح كرد: حاجيبابايي بايد شعارهايي را كه در زمينه پيشرفت زنگ تربيتبدني مدارس خصوصأ مقطع ابتدايي ميدهد، عملياتي كند در غير اين صورت نه تنها مشكلات اوليه و پايه زنگ تربيتبدني مدارس رفع نميشود بلكه به مشكلات آن افزوده خواهد شد.
* دليل موفق نبودن در ورزش قهرماني، اهميت ندادن به زنگ تربيتبدني مدارس است
وي بيان كرد: اگر تاكنون در زمينه ورزش قهرماني و حرفهاي حرفي براي گفتن نداشتهايم، دليل اصلي آن اهميت ندادن به زنگ تربيتبدني در مدارس است و اين امر براي ايران اسلامي كه چندين هزار سال در زمينه ورزش فعاليت دارد، ناپسند و غير قابل تحمل است.
رئيس كميسيون ورزش مجلس با اشاره به اينكه سر منشأ تمام رشتههاي ورزش در مدارس آغاز ميشود، ادامه داد: اگر ورزش دانشآموزي در مدارس به طور شايسته جايگاه مناسبي نداشته باشد، در بحث ورزش قهرماني و بينالمللي نيز جايگاهي نخواهيم داشت.
يحييزاده فيروزآبادي خاطرنشان كرد: كميسيون ورزشي مجلس تمام حمايت خود را از لحاظ مالي و فكري به آموزش و پرورش در راستاي رسيدن به اهدافش در زمينه زنگ تربيتبدني مدارس انجام ميدهد تا آموزش و پرورش بتواند با بكارگيري نيروهاي متخصص تربيتبدني و رفع مشكلات زنگ تربيتبدني، آن را در مدارس خصوصأ مقطع ابتدايي احيا كند.
|