چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث زنجیر طلا، رازگشای کشتار خانوادگی در تهران

 
 

ايسکانيوز , سه شنبه 17 فروردين 1389

زنجیر طلا، رازگشای کشتار خانوادگی در تهران

 
 

بازرسی دقیق صحنه جرم نشان می داد جانی یا جانیان با «علی» و «فاطمه» آشنایی داشتند و به راحتی وارد خانه آنان شده بودند.

مردی که پدرزنش و مادرزنش را به دنبال اختلاف کهنه خانوادگی از پا درآورد در دادسرای امور جنایی تهران بزرگ لب به اعتراف گشود.
ظهر چهاردهم فروردین امسال زنی جوان به همراه شوهرش «صادق» به کلانتری 169 مشیریه رفت و شکایتی ارائه داد.
وی گفت : نزدیک به یک هفته است که از پدر و مادرم هیچ خبری ندارم و آنان پاسخگوی تماس های تلفنی نیستند.من حتی به سراغ خانه والدینم در شهرک «مشیریه» رفتم و زنگ زدم اما هیچ جوابی نگرفتم.
زن 20 ساله توضیح داد : برادرم سه ماه پیش در تصادف کشته شد و از آن به بعد ، هر روز با پدر و مادرم تلفنی صحبت می کردم.آنان بدون اطلاع من به جایی نمی روند و می ترسم بلایی بر سرشان آمده باشد.
با توجه به اظهارات زن جوان ، ماموران کلانتری 169 همراه با یک گروه آتش نشانی رهسپار ساختمان مورد نظر شدند و به محض گشودن در اتاق پذیراتی ، پیکرهای متعفن «علی - ص» 60 ساله و همسر 55ساله اش «فاطمه - ص» را رو به روی خود دیدند.بلافاصله پلیس ، جنایت را به کشیک وقت دادسرای ناحیه 27 تهران خبر داد و بازپرس «حسین روشن» به همراه افسران پایگاه 10 اداره آگاهی مرکز به قربانگاه رفت.
این مقام قضایی پس از بررسی های مقدماتی دستور داد پیکرهای زن و شوهر نگون بخت که آثار شکستگی های شدید بر روی جمجمه و بریدگی در گردن و پای آنان دیده می شد به پزشکی قانونی فرستاده شد.
بازرسی دقیق صحنه جرم نشان می داد جانی یا جانیان با «علی» و «فاطمه» آشنایی داشتند و به راحتی وارد خانه آنان
 

" «صادق» از آغاز زندگی مشترکش کار درست و حسابی نداشت و هزینه وی و همسرش را پدرزنش می پرداخت.... "

 
 
شده بودند.
همچنین مقداری پول و طلا از محل جنایت دزدیده شده بود و با افشای این موضوع ، رازگشایی معما آغاز شد.
کارآگاهان در بازجویی از بستگان و آشنایان «علی» و «فاطمه» به داماد 22 ساله آنان «صادق - ح» مشکوک شدند و نوک پیکان اتهام به سوی وی چرخید.«صادق» دو سال پیش با دختر «علی» و «فاطمه» ازدواج کرده بود اما مدام با این زن و شوهر دعوا داشت.
«صادق» از آغاز زندگی مشترکش کار درست و حسابی نداشت و هزینه وی و همسرش را پدرزنش می پرداخت.این اواخر ، داماد جوان اصرار داشت تا برای ادامه زندگی به خانه پدر و مادر همسرش برود که مخالفت آنان را به همراه داشت و آتش تنور دعوای خانوادگی ، داغ تر شد.«علی» و «فاطمه» گفته بودند دیگر هزینه های زندگی دامادشان را نمی دهند و وی باید برای خود کاری دست و پا کند.
این اطلاعات در حالی به دست آمد که «صادق» تلاش می کرد خود را بی گناه و عزادار نشان دهد.وی اما زنجیر طلای مادرزنش را به دوست خود به نام «فرهاد» فروخته بود و کشف این رشته زرین ، سرانجام «صادق» را به اعتراف وا داشت.
وی با دیدن مدرک های دادگاه پسند گفت : شامگاه هشتم فروزدین امسال برای صحبت درباره نقل مکان به خانه پدرزنم به سراغش رفتم اما او و «فاطمه» به عید دیدنی رفته بودندساعت 10 شب بود که پدرزنم و مادرزنم برگشتند و همراه آنان وارد خانه شان شدم.
داماد عصیانگر اضافه کرد : حین خوردن شام موضوع نقل مکان به خانه پدرزنم را مطرح کردم که منجر به جر و بحث شدید شد.من هم در اوج عصبانیت میله ای به دست گرفتم و به سر و صورت «علی» و «فاطمه» زدم.بعد با چاقوی آشپزخانه ، گردن پدرزنم و پای مادرزنم را بریدم و مطمئن شدم هر دو کشته شده اند.
«صادق» ادامه داد : همان موقع 600 هزار تومان پول نقد ، یک موبایل و زنجیر طلای مادرزنم را دزدیدم و فرار کردم اما هرگز تصور نمی کردم به این زودی رسوا و دستگیر شوم.
پرونده در شعبه سوم بازپرسی دادسرای امور جنایی پایتخت تحت رسیدگی قضایی است و داماد جنایتکار در بازداشت موقت به سر می برد.

 
 

برادرکشی پس از شکست عشقی
اعتراف به کشتن و سوزاندن شوهر صیغه ای
استرس اجازه نداد قتل را طبق نقشه انجام دهيم

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار