چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث پرداخت هزار سكه طلا تاوان خساست مرد در زندگي مشترك

 
 

فارس , جمعه 20 فروردين 1389

پرداخت هزار سكه طلا تاوان خساست مرد در زندگي مشترك

 
 

زماني كه مهمان به منزلمان مي‌آيد، شوهرم جز يك لامپ همه چراغ‌ها را به دليل كم شدن قبض برق خاموش مي‌كند؛ من از اين وضع خسته شدم ولي به خاطر تك فرزند كوچكم تحمل مي‌كنم.

مردي به خاطر سختگيري و خساست در امور معيشتي خانواده خود، موجب دلگيري همسرش و مطالبه مهريه 1000 سكه‌اي‌ از سوي همسرش شد.
زني با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواستي را به قاضي يكي از شعبه‌ها ارائه كرد.
اين زن در حضور قاضي شعبه 233 اين مجتمع مدعي شد كه شوهرش به او خرجي نمي‌دهد و دائم پول‌هاي خود را از او مخفي مي‌كند.
وي ادامه داد: من از شوهرم نفقه و مهريه خود را خواهان هستم؛ شوهرم دائم براي آينده پول ذخيره مي‌كند به همين دليل پولي خرج نمي‌كند و حتي نمي‌گذارد در كلاسي ثبت‌نام كنم.
اين زن بار ديگر در مقابل قاضي شعبه 233 اين مجتمع مدعي شد كه شوهرش در طي 6 سال زندگي، او را بيشتر از 2 بار به رستوران نبرده است و شب‌ها نمي‌گذارد شام درست كند تا پولي خرج نشود.
وي ادامه داد: زماني كه مهمان به منزلمان مي‌آيد، شوهرم جز يك لامپ همه چراغ‌ها را به دليل كم شدن قبض برق خاموش مي‌كند؛ من از اين وضع خسته شدم ولي به خاطر تك فرزند كوچكم تحمل مي‌كنم.
اين زن در حضور قاضي اين شعبه بيان كرد: خريد ما عيد به عيد با وجود هزار داد و دعوا صورت مي‌گيرد و اين در حالي است كه شوهرم وضع مالي خوبي ‌‌دارد.
وكيل اين زن هم افزود: مرد وضع مالي خوبي دارد و حدود 5/6 سال است كه از زندگي اين زن و مرد 24 و 33 ساله مي‌گذرد و آنها داراي يك فرزند 8 ماهه نيز هستند.
مرد در دادگاه حضور داشت و خطاب به قاضي گفت: من تمام پول خود را در املاك ذخيره كرده تا آينده تك فرزندم و همسرم تأمين شود.
وي ادامه داد: همسرم بايد تحمل كند تا بتوانيم آينده بهتري داشته باشيم. زن در مقابل قاضي شعبه 233 اين مجتمع بيان كرد: خواهان مهريه 1000 سكه تمام بهار آزادي خود و نفقه روزانه‌ام هستم.
مردي بيان كرد: به دليل اينكه مهريه عندالمطالبه است، من حاضر هستم براي اينكه از دين اين موضوع بيرون آيم، آن را پرداخت كنم ولي به طور كامل نمي‌توانم چون بيشتر اموالم به صورت چك و در زمين و املاك ذخيره است. قاضي رسيدگي به اين پرونده، مرد را محكوم به پرداخت مهريه به صورت اقساط كرد.

 
 

50درصد طلاق‌ها در 5سال اول زندگي
طلاق بگيرم شوهرم زيبايي‌ام را به يغما مي‌برد
عاشقي پس از طلاق

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار