 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
هموطن سلام , دوشنبه 23 فروردين 1389 |
|
افزایش 30 واحدی شاخص کل بورس تهران
|
| | | |
 | 197 میلیون سهم به ارزش 566 میلیارد و 963 میلیون ریال در معاملات امروز " دوشنبه " بورس اوراق بهادار داد و ستد شد و شاخص کل با 30 و دو دهم واحد افزایش در مقایسه با دیروز به 13 هزار و 832 واحد رسید.
| 
197 میلیون سهم به ارزش 566 میلیارد و 963 میلیون ریال در معاملات امروز " دوشنبه " بورس اوراق بهادار داد و ستد شد و شاخص کل با 30 و دو دهم واحد افزایش در مقایسه با دیروز به 13 هزار و 832 واحد رسید.
همچنین شاخص آزاد شناور با 19 و سه دهم واحد افزایش به 17هزار و 418 واحد، شاخص بازار اول با 16 و دو دهم واحد افزایش به 11 هزار و 540 واحد، شاخص بازار دوم با 109 و چهار دهم واحد افزایش به 18هزار و 515 واحد و شاخص صنعت هم با 36 و هشت دهم واحد افزایش به 10 هزار و 588 واحد رسید.
همچنین در معاملات امروز سهام شرکت های قند لرستان، صنعتی دریایی ایران، سنگ آهن گل گهر، ایران ارقام، داروسازی اسوه، ایران یاساتایرورابر، گلتاش، معدنی و صنعتی چادرملو، سرمایه گذاری رنا و تولید سموم علف کش دارای بیشترین افزایش قیمت و حق تقدم بانک پارسیان، حق تقدم بسته بندی ایران و سهام شرکت های سرمایه گذاری پتروشیمی، سرمایه گذاری توکا فولاد، بانک کارآفرین، سامان گستر اصفهان، داده پردازی ایران، الکتریک خودرو شرق، لوله و تجهیزات سدید و سرمایه گذاری امید بیشترین کاهش قیمت سهام را داشتند.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|