چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی تاکيد بر اتحاد استراتژيک با ايران

 
 

مهر , سه شنبه 24 فروردين 1389

تاکيد بر اتحاد استراتژيک با ايران

 
 

آنکارا خواهان آن است که موضوع هسته‌اي ايران از طريق مسالمت آميز به پايان برسد.

نخست وزير ترکيه که براي شرکت در کنفرانس امنيت هسته‌اي به واشنگتن سفر کرده با درخواست رئيس جمهور آمريکا مبني بر حمايت از اعمال تحريم هاي جديد عليه ايران مخالفت کرد.
«رجب طيب اردوغان» در مصاحبه با شبکه خبري سي.ان.ان، ضمن اعلام مخالفت خود با حمايت از تحريم ايران گفت: ترکيه تمايل دارد تا به عنوان ميانجي در حل موضوع هسته‌اي ايران نقش ايفا کند.
نخست وزير ترکيه در ادامه با تاکيد بر اينکه کشورش از قرن 17 ميلادي تا کنون اتحاد استراتژيکي با ايران داشته گفت: آنکارا خواهان آن است که موضوع هسته‌اي ايران از طريق مسالمت آميز به پايان برسد.
اردوغان در اين مصاحبه افزود: معتقدم که مي توانيم راهي براي پايان مسالمت آميز موضوع هسته اي ايران پيدا کنيم.
اردوغان در برابر شيطنت هاي امانپور گفت: براي پيدا کردن راه حل ديپلماتيک به آمريکا آمده ام و کشورهايي که عضو آژانس بين المللي انرژي اتمي هستند و آنهايي که پيمان منع اشاعه تسليحات هسته‌اي ( ان.پي.تي ) را در سال 1968 امضا کرده اند بايد همه با هم درباره اين موضوع کار کنند و اما در مورد ترکيه، ما مي توانيم به عنوان يک ميانجي مهم نقش ايفا کنيم.
اردوغان در ادامه ضمن اشاره به وجود تسليحات هسته اي در دست برخي طرفها ( رژيم اسرائيل ) گفت: چرا اقداماتي را که در برابر ايران انجام مي شود در مورد طرفهايي که ان.پي.تي را نپذيرفته اند انجام نمي شوند؟ اين موضوع يکي از دلايلي است که موجب نگراني من شده است. اين مهم است که ما بر اين مشکلات غلبه کنيم که اگر اين چنين شود مي توانيم صلح را در خاورميانه مستحکم کنيم.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار