چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی گزارش ويژه پلیس کرج نگذاشت زن روان پریش بمیرد

 
 

ايسکانيوز , سه شنبه 24 فروردين 1389

پلیس کرج نگذاشت زن روان پریش بمیرد

 
 

یک زن روان پریش که برای پایان دادن به اختلاف های خانوادگی خود به استقبال مرگ رفته بود با تلاش پلیس کرج نجات یافت.

یک زن روان پریش که برای پایان دادن به اختلاف های خانوادگی خود به استقبال مرگ رفته بود با تلاش پلیس کرج نجات یافت.
امروز رئیس پلیس کرج گفت : ساعت 16:45 یکشنبه هفته جاری باخبر شدیم زنی جوان می خواهد از روی پل هوایی سردخانه مهرشهر به پائین بزرگراه «کرج – قزوین» بپرد و خودکشی کند.
سرهنگ «ناصر اصلانی» ادامه داد : بلافاصله گروهی از ماموران کلانتری های 17 و 21 کرج به همراه مشاوران و روانشناسان مجرب پلیس به نقطه موردنظر رفتند.همچنین باتوجه به اهمیت موضوع ، سرهنگ دانش مقدم - جانشین رئیس پلیس کرج - در آن محل حاضر شد و با کنترل اوضاع به گفت و گو با زن جوان روان پریش پرداخت.
این مقام ناجا اضافه کرد : زن جوان می گفت از بدرفتاری های شوهرش جان به لب شده است و به همین دلیل تصمیم به خودکشی دارد.
این شهروند درمانده ، مصم به پرت کردن خود از پل بود که مشاوران باتجربه و سرهنگ «دانش مقدم» تمامی توان خود را به کار گرفتند.سرانجام ایت تدابیر روانی پس از یک ساعت به نتیجه رسید و زن افسرده از خودکشی منصرف شد.
وی اظهار داشت : زن نجات یافته به کلانتری 17مهرویلا منتقل و با دعوت از شوهرش و مشاوره پلیس ، صلح و سازش خانوادگی برقرار شد.
«اصلانی» به خانواده ها توصیه کرد : برای حل اختلاف خانوادگی باید راهکارهای منطقی انتخاب کرد و از کارشناسان بهره گرفت.مردم کرج می توانند در صورت نیاز به مرکزهای مشاوره پلیس و مددکاری کلانتری ها بروند و به صورت رایگان از خدمات کارشناسان در زمینه های خانوادگی ، قضایی و انتظامی بهره مند شوند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار