چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اجتماعی تعیین تکلیف 61 شرکت متعلق به شهرداری تهران

 
 

مهر , سه شنبه 24 فروردين 1389

تعیین تکلیف 61 شرکت متعلق به شهرداری تهران

 
 

محدودیتهای بسیاری در خصوص ادغام و انحلال شرکتها وجود دارد، ضمن اینکه پنج هزار و 313 نیرو در این شرکتها باید تعیین تکلیف شوند.

معاون اداری مالی شهردار تهران گفت: در مجموع وضعیت نهایی 61 شرکت معتلق به شهرداری مشخص شده و در 9 ماهه اول سال جاری شرکتهای باقیمانده تعیین تکلیف خواهند شد.
حسین محمد پورزرندی در دویست و هفتاد و دومین جلسه علنی شورای شهر تهران در خصوص انحلال و ادغام شرکتها و موسسات شهرداری تهران گفت: محدودیتهای بسیاری در خصوص ادغام و انحلال شرکتها وجود دارد، ضمن اینکه پنج هزار و 313 نیرو در این شرکتها باید تعیین تکلیف شوند.
وی ادامه داد: تلاش کردیم با توجه به رکود اقتصادی موجود، مشکلی در خصوص تعیین تکلیف نیروها ایجاد نشود و به جز مواردی در سازمان فرهنگی و هنری شهرداری بدون حساسیت این کار دنبال شد.
معاون مالی و اداری شهرداری تهران گفت : 16 شرکت از چندین دوره قبل شهرداری قرار بود تعیین تکلیف شوند که تا دو سال پیش هنوز وضعیت آنان مشخص نبود.
پورزرندی با اشاره به مشکلات ادغام شرکتهای شهرداری گفت: درمانگاههای شهرداری را به مدیران آن واگذار کرده ایم و تاکید کرده ایم با همان پرسنل آنها را اداره کنند. مطمئنا نمی گذاریم این واگذاریها به سال آینده برسد و تا پایان دوره شورای شهر تمامی آنها تعیین تکلیف خواهند شد.
وی در خصوص واگذاری شرکت شهروند به بخش خصوصی اظهار داشت: بسیاری از املاک این فروشگاه ها در اختیار شهرداری نیست و اول باید زیرمجموعه ها تعیین تکلیف شود . همچنین بزرگترین محدودیت ما بحث نیروی انسانی است. در خصوص شرکت عرف ایران نیز به دلیل بالا بودن نیروی انسانی مشکلاتی برای واگذاری وجود داشت.
معاون شهردار تهران تاکید کرد: تاکنون در خصوص ادغام شرکتها کار بزرگ و گسترده ای انجام شده و همچنان پیگیر آن هستیم که کار را تا پایان سال به اتمام برسانیم.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اجتماعی ::
کهورک زاهدانف گرم ترین نقطه جهان

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار