چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی جهان تهدید هسته ای امریکا ؛ باجگیری اتمی

 
 

هموطن سلام , چهارشنبه 25 فروردين 1389

تهدید هسته ای امریکا ؛ باجگیری اتمی

 
 

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد با ارسال نامه ای به شورای امنیت تهدیدهای هسته ای امریکا علیه ایران را باجگیری اتمی خواند.

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد با ارسال نامه ای به شورای امنیت تهدیدهای هسته ای امریکا علیه ایران را باجگیری اتمی خواند.
در پی اعلام سیاست های هسته‌ ای امریکا و اتهامات بی اساس مطرح شده در آن گزارش درباره برنامه هسته ‌ای صلح آمیز ایران و همچنین اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر احتمال استفاده از سلاحهای هسته‌ای علیه ملت ایران ، نماینده دائم ایران در نامه‌ای به رئیس شورای امنیت ، دبیرکل و رئیس مجمع عمومی سازمان ملل متحد به این اظهارات به شدت اعتراض و مفاد غیر واقعی این گزارش و تهدیدهای مقامات امریکا علیه تهران را غیر انسانی و نقض معاهدات بین المللی و مبانی عدم اشاعه و NPT خواند.
خزاعی اینگونه اظهارات آتش افروزانه را به مثابه باجگیری هسته ای علیه یک کشور غیر هسته ای و عضو معاهده منع اشاعه هسته ای (ان. پی. تی) دانست و تاکید کرد : جمهوری اسلامی ایران، به عنوان قربانی سلاح های تخریب جمعی در سالهای گذشته ، قویا متعهد به تحقق دنیای عاری از سلاح های کشتار جمعی است.
وی ادامه داد ، این تعهد نه در حرف بلکه در عمل از طریق اجرای کامل سه معاهده حقوقی عمده منع سلاح های تخریب جمعی یعنی ان پی تی ، کنوانسیون سلاح های بیولوژیکی و کنوانسیون سلاح های شیمایی دنبال می شود.
متن این نامه که روز سه شنبه تحویل شورای امنیت و به عنوان سند رسمی آن شورا ثبت شد به این شرح است:
"دولت ایالات متحده در ششم آوریل 2010 میلادی (17 فروردین 1389) سند بررسی مواضع هسته ای خود معروف به ان. پی. آر را منتشر کرد.
این سند اساس راهبرد و سیاست هسته ای ایالات متحده را تشکیل می دهد و حاوی مطالب گوناگون از جمله اشارات و اتهامات بی پایه ای علیه برنامه هسته ای جمهوری اسلامی ایران است.
در چارچوب انتشار سند مواضع هسته ای (ان. پی. آر) برخی مقامات عالیرتبه ایالات متحده از جمله رئیس جمهور و وزیران امور خارجه و دفاع آن کشور، بر اساس مفروضاتی کاملا اشتباه ، در اظهاراتی علنی و تلویحی تهدید کرده اند که علیه جمهوری اسلامی ایران سلاح هسته ای بکار خواهند برد.
برای نمونه وزیر دفاع ایالات متحده در یک جلسه توجیه رسانه ای در تاریخ 6 آوریل 2010 میلادی (17 فروردین 1389) در محل وزارت دفاع آن کشور ادعا کرد "سند بررسی مواضع هسته ای یک پیام قوی برای ایران دارد ، چرا که خواه در سیاست اعلام شده سند یا در عناصر آن، ما به طور اساسی کشورهای نظیر ایران را مجزا می سازیم و اساسا هنگامی که نوبت به کشورهایی از این دست می رسد همه گزینه ها روی میز است.
بنابراین، چنانچه در اینجا پیامی برای ایران وجود داشته باشد آن پیام این است که درخصوص چگونگی برخورد با شما همه گزینه ها روی میز است."
با توجه به این تحولات مایلم توجه جنابعالی را به نکات زیر معطوف کنم:
1-اینگونه اظهارات آتش افروزانه به مثابه باجگیری هسته ای علیه یک کشور غیر هسته ای و عضو معاهده منع اشاعه هسته ای (ان. پی. تی) نقض جدی تعهدات آمریکا طبق حقوق بین الملل به ویژه ماده 2 (4) منشور ملل متحد و نیز قطعنامه 984 (1995) شورای امنیت مبنی بر ممنوعیت توسل به تهدید یا استفاده از زور علیه هر کشور است.
2- اینگونه اظهارات آشکارا نه تنها بیان قصد و نیت بلکه بخشی از سند رسمی است که ایالات متحده به عنوان خط مشی آن کشور در استفاده اول از سلاح های هسته ای علیه یک کشور غیر هسته ای عضو ان پی تی به تشخیص خود، ارائه کرده است و بنابر این یک تهدید واقعی علیه صلح و امنیت بین المللی است که در واقع اعتبار ان پی تی را خدشه دار می کند. اینگونه موضع گیری ها توسط مقامات آمریکا بار دیگر بیانگر اتکاء دولت آمریکا به رویکرد نظامی به موضوعات مختلف است و بدیهی است که تهدید استفاده از سلاح های هسته ای راه حل این موضوعات نیست.
3- جمهوری اسلامی ایران، به عنوان قربانی سلاح های تخریب جمعی در سالهای گذشته، قویا متعهد به تحقق دنیای عاری از سلاح های کشتار جمعی است. این تعهد نه در حرف بلکه در عمل از طریق اجرای کامل سه معاهده حقوقی عمده منع سلاح های تخریب جمعی یعنی ان.پی تی.، کنوانسیون سلاح های بیولوژیکی و کنوانسیون سلاح های شیمایی دنبال می شود. افزون بر این، جمهوری اسلامی ایران بالذاته و مستمرا توسعه، ذخیره و استفاده از سلاح های هسته ای را بر اساس مبانی مذهبی و قانون اساسی رد کرده و فعالیت های هسته ای ایران همواره برای اهداف صلح آمیز بوده است.
4) بعد از گذشت 40 سال از لازم الاجرا شدن معاهده منع تکثیر تسلیحات هسته ای، و در حالیکه مقامات آمریکایی به ظاهر مدعی تلاش در راه منع تکثیر سلاح های هسته ای هستند، به خاطر داشته باشیم که که ایالات متحده به عنوان تنها قدرت اتمی که اقدام به استفاده از سلاح های هسته ای علیه شهروندان هیروشیما و ناکازاکی کرد و در آنی 200 هزار نفر را نابود کرد، همچنان در اقدامی نامشروع یک کشور غیر اتمی را به عنوان هدف سلاح های هسته ای خود تعیین کرده و بر همین اساس برنامه های نظامی خود را تنظیم می کند.
با عنایت به مراتب فوق، اعضای سازمان ملل متحد نباید در قبال چنین باج خواهی های هسته ای در قرن بیست و یکم اغماض و یا آن را تحمل کنند بلکه شایسته است اقدامی قاطع برای امحای کامل همه سلاح های هسته ای، به عنوان تنها تضمین محکم علیه استفاده یا تهدید به استفاده از این تسلیحات، اتخاذ کنند. در این رابطه، سازمان ملل متحد و نهادهای ذیربط آن مسئولیت اساسی دارند که با تهدید به استفاده از سلاح های هسته ای به شدت مخالفت و آن را رد کنند.
موجب امتنان خواهد بود چنانچه این نامه را به عنوان سند شورای امنیت و نیز سند مجمع عمومی ذیل عناوین دستور کار شماره 9، 82، 92، 93، 96و 107 منتشر فرمایند."

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار