چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی جهان ادامه سرگردانی میلیونها مسافر درفرودگاههای اروپا

 
 

هموطن سلام , شنبه 28 فروردين 1389

ادامه سرگردانی میلیونها مسافر درفرودگاههای اروپا

 
 

در پی انتشار خاکسترهای ناشی از فوران آتشفشانی از ایسلند در سراسر اروپا ولغو صدها پرواز، میلیونها مسافر روزشنبه همچنان در فرودگاههای کشورهای اروپایی سرگردانند.

در پی انتشار خاکسترهای ناشی از فوران آتشفشانی از ایسلند در سراسر اروپا ولغو صدها پرواز، میلیونها مسافر روزشنبه همچنان در فرودگاههای کشورهای اروپایی سرگردانند.
در پی لغو حدود شانزده هزار پرواز در روز جمعه به علت انتشار توده های گرد و غبار، مسئولان هواپیمایی اروپا هشدار دادند که این ابر آتشفشانی ممکن است موجب اختلال در پروازها در روز شنبه شود. شرکت یوروکنترل که هماهنگ کننده پروازها در سی و هشت کشور است، اعلام کرد این ابر آتشفشانی به سمت شرق و جنوب شرق اروپا در حرکت است.
سخنگوی این شرکت نیز درباره اختلال گسترده پروازها در روز شنبه هشدار داد.
در حالی که بیش از پانزده کشور روز گذشته پروازهای خود را لغو کرده بودند ، تمام یا بخشی از فعالیت فرودگاهها در برخی از این کشورها همچنان متوقف است.
مسئولان هواپیمایی علت بسته شدن گسترده فرودگاهها را احتمال از کار افتادن موتور هواپیماها در صورت پرواز در ابر حاوی غبار و خاکستر اعلام کردند.
انجمن بین المللی حمل و نقل هوایی هشدار داد پیامدهای ناشی از فوران آتشفشان در جنوب شرقی ایسلند، بیش از دویست میلیون دلار( دویست و سی میلیون یورو) در روز برای شرکتهای هوایی ضرر مالی دارد.
شرکت هواپیمایی فنلاند موسوم به فین ایرFinnair نیز میزان زیان ناشی از توقف پروازهای خود را دو میلیون یورو در روز برآورد کرده است.
این شرکت اعلام کرد در صورتی که این وضعیت ادامه یابد پس از دو هفته دستمزد کارکنان خود را قطع خواهد کرد.
شرکت هوایی اسکاندیناوی موسوم به اس ای اس نیز دیروز جمعه هشدار داد اگر پروازها از سرگرفته نشود، بالغ بر دو هزار و پانصد تن از کارکنان را در نروژ تعدیل خواهد کرد.
بنا بر اعلام شرکت یوروکنترل، در پی لغو شش هزار پرواز در روز پنجشنبه، از بیست و هشت هزار پرواز روزانه در منطقه، روز جمعه تنها دوازده هزار پرواز صورت گرفت.
خبرگزاری فرانسه اعلام کرد کشورهای اتریش ، بلژیک، انگلیس، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، مجارستان، لتونی، هلند،‌ لهستان، رومانی، اسلواکی، اسپانیا،‌ سوئد و سوییس تمام یا بخشی از پروازهای خود را متوقف کرده اند.
این در حالیست که ایرلند، لیتوانی و نروژ به تدریج پروزاهای خود را از سرگرفته اند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار