چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی خصومتي با رئيس جمهور ندارم

 
 

جام جم آنلاين , يكشنبه 29 فروردين 1389

خصومتي با رئيس جمهور ندارم

 
 

مجلس محترم و از جمله اينجانب هيچ‌گونه غرض كارشكني در خدمتگذاري دولت نداريم بلكه از متوقف شدن اين طرح اساسي در وسط كار و عواقب ناخواسته ناشي از عجله و شتاب در مسير اجراي آن هراسانيم.

جام جم آنلاين: مصباحي مقدم نماينده مردم تهران در سخنان ميان دستور خود به نكاتي كه رئيس جمهور پيش از عيد درباره‌ي قانون هدفمندي يارانه‌ها مطرح كرد پاسخ داد.
متن كامل سخنان مصباحي مقدم در جلسه‌ي علني امروز يكشنبه مجلس به اين شرح است.
بسياري از شما شب پايان سال گذشته ديديد و شنيديد كه آقاي رئيس جمهور در مصاحبه تلويزيوني به مناسبت گفتگو درباره سفرهاي نوروزي وارد بحث هدفمندسازي يارانه ها شد و با تعريض به مجلس شوراي اسلامي و صاحبنظران اقتصادي مجلس سوالاتي را مطرح كرد كه اينان كجا اقتصاد خوانده‌اند؟ كجا مدرك گرفته‌اند؟
اينجانب در پاسخ به سوالات ايشان لازم ديدم از جايگاه نمايندگي مردم و با تمسك به سيره مولايمان اميرمومنان عليه السلام ، به تعرض ايشان به حيثيت علمي خود،پاسخ دهم.
1- اينجانب بيش از 35 سال است كه در زمينه اقتصاد ، بويژه اقتصاد اسلامي ، پول و بانك و توسعه اقتصادي، تحصيل،پژوهش،تدريس،تاليف،سخنراني،راهنمايي پايان نامه هاي اقتصادي دانشگاهي و مشاوره و داوري كار كرده‌ام،هم اكنون عضو هيئت تحريريه تعدادي از مجلات معتبر علمي – پژوهشي اقتصادي و عضو دو انجمن علمي اقتصادي كشور هستم.
2- بيش از 10 سال درس خارج فقه و اصول در محضر استاد بزرگوارم حضرت آيت الله وحيدي خراساني (ادام الله ظله) را به گواهي معظم له گذرانده‌ام كه منجر به تائيد مكرر اجتهاد اينجانب از سوي شوراي محترم نگهبان و شورايعالي حوزه علميه قم گرديده است. مدرك تحصيلي اينجانب مورد تاييد رسمي و صدور حكم از سوي وزارت علوم گرديده و به استناد آن استاديار رسمي و با سابقه دانشگاه امام صادق (ع) هستم.
3- با توجه به سوابق علمي و كارشناسي و ضرورت خدمت به ملت شريف ايران،با تشويق برخي از بزرگان خود را در معرض آراء مردم شريف قرار داده و دو دوره هفتم و هشتم مجلس،به نمايندگي مردم عزيز تهران،ري اسلامشهر و شميرانات افتخار يافته‌ام كه از حسن اعتماد آنان به اين خدمتگزار سپاسگزارم.همچنان كه اكنون 16 سال است كه مفتخر به حكم رهبر معظم انقلاب اسلامي به عنوان نماينده ايشان در دانشگاه ها گرديده‌ام.
4- سابقه مديريت گروه هاي اقتصادي مراكز متعدد دانشگاهي از جمله 13 سال در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه قم، 10 سال در سازمان مطالعه و تدوين علوم انساني دانشگاه ها (سمت) ، 13 سال در شوراي بررسي متون علوم انساني دانشگاه ها را در پرونده علمي خود دارم و...
حاصل اين سوابق علمي در زمينه اقتصاد و اقتصاد اسلامي انتشار 8 عنوان كتاب،بيش از 30 مقاله علمي،راهنمايي و مشاوره بيش از 65 پايان نامه كارشناسي ارشد و دكتري و تدريس 27 سال در دانشگاه هاي تهران،تربيت مدرس،علامه طباطبايي،امام صادق (ع) و موسسه عالي آموزشي – پژوهشي امام خميني قم و طراحي و اجراي دو دوره دكتراي اقتصاد اسلامي و فقه الاقتصاد بوده‌ام.
علاوه بر اين،افتخار دانش آموختگان عزيزي را دارم كه اكنون هر يك ستاره اي درخشان در جايگاه هاي معتبر دانشگاهي،مديريتي،نمايندگي مجلس شوراي اسلامي و تعدادي از آنان در دولت نهم و دهم به عنوان وزير،معاون و مشاور رئيس جمهور و مديران ارشد دستگاه هاي اقتصادي از جمله بانك و بورس مشغول خدمتگذاري هستند.
اگر كسي در اين باره به اطلاعات بيشتر علاقه دارد به سوابق اينجانب در سايت دانشگاه امام صادق (ع) مراجعه كند.
5- اينجانب در انتخابات نهم و دهم رياست جمهوري،عليرغم همه انتقاداتي كه با نظر كارشناسي به پاره‌اي از مواضع و عملكردها و رفتارهاي آقاي احمدي نژاد داشته ام به ايشان راي داده و ديگران را نيز به آن تشويق كرده ام. دليل عمده من نه تاييد همه عملكردها و رفتارهاي ايشان،بلكه جهت گيري هاي اصولي وي در احياي آرمان هاي انقلاب اسلامي،امام راحل و هماهنگي با ديدگاه هاي مقام معظم رهبري و دفاع قوي از نظام جمهوري اسلامي ايران در برابر استكبار جهاني و صهيونيسم بوده است.
6- ملت بزرگوار ايران از طريق رسانه ها شاهد همراهي و حمايت جدي نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي، از جمله اينجانب در طرح هدفمندسازي يارانه‌ها و سعي در تامين حداكثري نظر دولت تا‌آنجا كه مخالف قانون اساسي و مصالح ملت نباشد و نظارت ديوان محاسبات مجلس را نيز ممكن سازد و از سوي مردم قابل تحمل باشد، بوده‌ا‌م. در اين راستا بارها شجاعت رئيس‌جمهور براي اجراي اين طرح را ستوده‌ام. البته احتياط عقلاني اقتضا مي‌كند كه اين كار مهم و تغيير دهنده ساختارهاي اقتصادي با شيب ملايم‌تر افزايش قيمت‌هاي حامل‌هاي انرژي صورت گيرد تا مردم وفادارمان به تدريج آماده تغيير قيمت‌ها و آثار ناشي از آن بشوند و كمترين آسيب را از افزايش قيمت‌ها تحمل كنند و توليدكنندگان نيز دچار ركود توليد و كاهش اشتغال نيروي كار نشوند. نگاه جامع‌الاطراف به طرح هدفمندسازي يارانه‌ها ما را به نتايجي كارشناسانه رساند كه به صورت قانون درآمد.
7- مجلس محترم و از جمله اينجانب هيچ‌گونه غرض كارشكني در خدمتگذاري دولت نداريم بلكه از متوقف شدن اين طرح اساسي در وسط كار و عواقب ناخواسته ناشي از عجله و شتاب در مسير اجراي آن هراسانيم.
رئيس‌جمهور در نامه‌ها و مصاحبه‌هاي خود بدون توضيح كافي، قانون مصوب را داراي ابهام، پيچيدگي و غيرقابل اجرا اعلام كردند، در حالي كه شايسته نبود رئيس‌جمهور در برابر قانون بايستد. البته ايشان حق دارد در ضمن اجراي قانون كه بسيار انعطاف دارد، هر جا با مشكل روبرو شد لوايح اصلاحي به مجلس ارائه كند و مطمئن باشد با همكاري دولت و مجلس اين مهم به سامان خواهد رسيد. همانطور كه گفتگوهاي اخير بين دولت و مجلس انعطاف كافي قانون و همدلي و همكاري مجلس با دولت را نشان داد.
8- رئيس‌جمهور مظهر و نماد ملت با فضيلت ايران اسلامي است و بايد الگو و مروج فضائل اخلاقي باشد. آيا سزاوار است در شب پايان سال كه مجلس و مطبوعات تعطيل بودند، در برابر ميليون‌ها بيننده، با لحن نامناسب مجلس شوراي اسلامي و قانون مصوب را زير سوال ببرد و بدون تحقيق، با حيثيت علمي صاحب‌نظران اقتصادي مجلس از جمله اينجانب كه سي‌وپنج سال سابقه كار علمي در زمينه اقتصاد، پول و بانك و توسعه و اقتصاد اسلامي دارم، بازي كند.
شايد آقاي رئيس‌جمهور خبر ندارد كه آدام اسميت پدر علم اقتصاد، فيلسوف اخلاق بوده، پروفسور «كنه» رئيس نحله اقتصاددانان فيزيوكرات پزشك بوده و آيت‌الله شهيد سيدمحمدباقر صدر صاحب كتاب ارزشمند «اقتصادنا» فقيه بوده است.
به هر حال اينجانب دلسوزانه مصالح كشور و ملت را دنبال خواهم كرد و هيچگونه خصومتي با رئيس‌جمهور ندارم و از همكاري با دولت و خيرخواهي خودداري نخواهم كرد اما متاسفانه ايشان بدون دليل دلسوزان نظام و علاقه‌مندان دولت و خدمتگزاران مردم را از خود مي‌رنجاند.
اميدوارم ايشان همواره ادب و اخلاق را در اظهارات و رفتار خود رعايت و از تعرض به حيثيت صاحب‌نظراني كه مخالف ديدگاه ايشان هستند خودداري كند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار