يكشنبه 24 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر دين ، آگاهي و اميدآفريني شاخصه اصلي برنامه سازي

 
 

هموطن سلام , شنبه 11 ارديبهشت 1389

دين ، آگاهي و اميدآفريني شاخصه اصلي برنامه سازي

 
 

رئيس سازمان صدا و سيما ، دين ، اخلاق ، آگاهي و اميدآفريني را چهار شاخصه اصلي توليدات رسانه ملي ناميد و بر رعايت اين شاخصه ها در برنامه سازي هاي رسانه ملي تاکيد کرد .

رئيس سازمان صدا و سيما ، دين ، اخلاق ، آگاهي و اميدآفريني را چهار شاخصه اصلي توليدات رسانه ملي ناميد و بر رعايت اين شاخصه ها در برنامه سازي هاي رسانه ملي تاکيد کرد .
مهندس عزت الله ضرغامي در نشست صميمي با جمعي از کارگردانان ، انيميشن سازان و سازندگان تله فيلم در صداوسيماي استان آذربايجان غربي بر ارتقاي کيفي توليدات شبکه هاي استاني تاکيد کرد و گفت : توجه به ريتم مناسب ، داشتن مؤلفه هاي بومي و محلي ، توجه به ساده زيستي و استفاده از موسيقي محلي از ديگر شاخصه هايي است که در توليدات صداوسيماي استانها بايد مورد توجه برنامه سازان قرار گيرد .
رئيس رسانه ملي ، ساخت برنامه در موضوع طنز اجتماعي را مورد تاکيد قرار داد و افزود : محتواي طنز در 90 درصد رسانه هاي دنيا طنز اجتماعي است که در آن روابط انسان ها مطرح است و در اين نوع طنز هيچ خط قرمزي وجود ندارد .
او ، توجه به ترويج اخلاق در حوزه طنز را ضروري دانست و افزود : طنز متعهدانه ، ارزشمند و مورد حمايت است .
مهندس ضرغامي از صدا و سيماي آذربايجان غربي به عنوان يکي از مراکز خوب ياد کرد و افزود : اين مرکز داراي ظرفيت هاي زيادي است .
در اين نشست صميمي شماري از برنامه سازان ديدگاه هاي خود را درخصوص برنامه سازي با رئيس سازمان صدا و سيما در ميان گذاشتند .

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار