چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار خارجی تغذيه عسل منبع سرشار آنتی اکسیدان است

 
 

شنبه 8 خرداد 1389

عسل منبع سرشار آنتی اکسیدان است

 
 

بررسی ها نشان می دهد ، عسل تیره که خالص تر بوده و حاصل کار زنبورهای عسل است ، به دلیل وجود آنتی اکسیدانهای فراوان و مواد مقوی می تواند مانع بروز بسیاری از بیماریها از جمله سرطان شود.

به نقل از پک تریبون ، با وجود اینکه تمامی انواع عسل ها صرف نظر از نوع آنها برای سلامتی مفید است اما بررسی ها نشان داده که عسل تیره تر بهتر است.
بنابر همین گزارش ، این نوع عسل در همه جای دنیا یافت نمی شود و در کشورهایی با گیاهان و شرایط خاص مانند اسپانیا بیشتر است.
دانشمندان توصیه می کنند که چنانچه افراد به میزان کافی از آنتی اکسیدانهای طبیعی مانند عسل ، میوه ، سبزی و روغن زیتون در برنامه غذایی خود استفاده کنند کمتر مبتلا به انواع بیماریهای گوناگون می شوند.
با وجود اینکه عسل مقادیر قابل توجهی هیدرات کربن دارد و تقریبا 80 درصد آن را شکر تشکیل می دهد اما به قدری قابلیت متعادل سازی سیستم بدنی را دارد که تاثیر آن قابل مقایسه با هیچ هیدرات کربن دیگری نیست.
در عین حال قندی که در عسل موجود است ، چنانچه به اندازه کافی مصرف شود موجب دیابت هم نمی شود.

 
 

نوشیدنی های شیرین و افزایش فشار خون
سر درد پس از مصرف بستني، نشانه بيماري نيست
مصرف شکلات و قهوه در بروز سردرد موثر است

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار