 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
سه گزينه براي بخش پاياني سريال شهر دقيانوس
|
| | | |
 | تهيه كننده مجموعه تلويزيوني «شهر دقيانوس» گفت: دو قسمت پاياني سريال «شهر دقيانوس» ساخته مهرداد خوشبخت در گرو انتخاب يك كشور خارجي است و ما در حال بررسي دبي (امارات)، قطر و لبنان براي پايان بخشيدن به اين سريال هستيم.
|  تهيه كننده مجموعه تلويزيوني «شهر دقيانوس» گفت: دو قسمت پاياني سريال «شهر دقيانوس» ساخته مهرداد خوشبخت در گرو انتخاب يك كشور خارجي است و ما در حال بررسي دبي (امارات)، قطر و لبنان براي پايان بخشيدن به اين سريال هستيم.
ناصر عنصري كه تهيه كنندگي مجموعه تلويزيوني «شهر دقيانوس» را برعهده دارد، گفت: در حال حاضر تصويربرداري اين سريال به طور كامل در تهران به پايان رسيده و منتظريم تا با مهيا شدن مقدمات كار، براي تصويربرداري قسمتهاي پاياني به يكي از كشورهاي عربي حاشيه خليج فارس سفر كنيم.
وي افزود: لوكيشن ما هنوز به طور قطعي مشخص نشده و زمان رفتنمان هم هنوز قطعي نيست، اما ما به مدت يك ماه در لوكيشن جديد كار خواهيم داشت. در حال حاضر نيز همه قسمتهاي تصويربرداري شده مرحله تدوين خود را سپري كردهاند.
عنصري اظهارداشت: پيش از اين قرار بود ما به دبي برويم، اما اين امر ميسر نشد و در حال حاضر نيز مشغول بررسي دبي امارات، قطر و لبنان هستيم تا سرانجام سريال را در يكي از اين لوكيشنها رقم بزنيم.
وي درباره زمان پخش سريال نيز گفت: تا تصويربرداري سريال به طور كامل به پايان نرسد، هيچ زماني براي پخش در نظر گرفته نخواهد شد و شبكه تكليف سريال را پس از ساخت و تحويل آن مشخص ميكند.
داستان سريال «شهر دقيانوس» ساخته مهرداد خوشبخت را «محمدرضا هاشميان» و «بيژن ميرباقري» نوشتهاند و اين سريال، از شبكه يك سيما به روي آنتن خواهد رفت.
بازيگراني نظير سام درخشاني، عاطفه نوري، كامران تفتي، نگار فروزنده، محمد صادقي، نصر فخري، ساغر عزيزي، محمد ربانيپور، مژگان ترانه، كرامت رود ساز و با حضور محمود پاك نيت، سياوش طهمورث، محمد مطيع، انوشيروان ارجمند، حسن جوهرچي و ...در «شهر دقيانوس» ايفاي نقش كردهاند.
در خلاصه سريال اين مجموعه تلويزيوني آمده است: منوچهر جيرفتي در خانه پسر كوچك خود «سهيل» فوت ميكند. او وصيت كرده كه جنازهاش را در قبرستان خانوادگي واقع در باغي در شهر جيرفت به خاك بسپارند. سهيل مامور بردن جنازه پدر به جيرفت ميشود. در پي حفر در باغ تعدادي اشياء تاريخي از زير خاك بيرون ميافتد. اين در حالي است كه پسر عموي سهيل يعني محسن نيز شاهد اين ماجراست، با توافق ظاهري سهيل و محسن آنها اشياء را به تهران منتقل ميكنند. در حالي كه سهيل قصد دارد تا از ارزش تاريخي اشياء كه منجر به شناخت بهتر از خانوادهاش ميشود آگاه شود اما در يك غافلگيري پسر عمويش اشياء را به فروش ميرساند.
سامان برادر بزرگ سهيل «منوچهر» راهي جيرفت شده تا اطلاعاتي راجع به اين موضوع به دست آورد كه شبانه پس از رفتن به باغ ناپديد ميشود. شكايت همسر سامان و حضور پليس باعث برملا شدن رازهاي تاريخي باغ ميشود.
با ورود «نگين صمدي» كارشناس ميراث فرهنگي و دايي او يعني دكتر سينا - باستانشناس بازنشسته ميراث- به ماجرا و اقدامات اين دو، موضوع ابعاد جديدتري مييابد...
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|