چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث 3 بار قصاص برای جنایت خانوادگی

 
 

ايران , شنبه 22 خرداد 1389

3 بار قصاص برای جنایت خانوادگی

 
 

عامل جنايت هولناك كه به اتهام قتل چهار عضو خانواده‌اش محكوم به 3 بار قصاص شده بود، با تأييد نهايي حكم اعدام، در يك قدمي چوبه دار قرار گرفت.

3 بار قصاص برای جنایت خانوادگی
پرونده اين جنايت از 17 تير سال 84 هنگامي در دستور كار پليس و بازپرس جنايي خرم‌آباد قرار گرفت كه حدود ساعت 19 و 50 دقيقه پسر جواني با صداي لرزان و مضطرب با پليس تماس گرفت و از قتل هولناك اعضاي خانواده‌اش خبر داد.
به‌دنبال اعلام اين خبر، بلافاصله تيمي از كارآگاهان همراه بازپرس ويژه قتل شهرستان خرم‌آباد، خود را به محل جنايت در حاشيه شهر رسانده و با پيكرهاي زهرا- 40 ساله- فروغ -28‌ساله- زليخا- 34 ساله- و محمدرضا – 4 ساله- روبه‌رو شدند. پزشك قانوني پس از معاينه‌اجساد علت مرگ قربانيان را خفگي اعلام كرد.
از سوي ديگر مرد صاحبخانه كه با اطلاع از ماجرا خود را به خانه رسانده بود در تحقيقات مقدماتي به بازپرس و كارآگاهان گفت: شب گذشته خواهرزنم زليخا و پسرش محمدرضا در خانه ما ميهمان بودند. «زليخا» از مدتي قبل با همسرش اختلاف داشت و پس از ترك خانه به فكر طلاق بود.
ديشب كه از محل كارم به خانه تلفن زدم همسر «زهرا» از من خواست آنها را تلفني ساعت 30/6‌ دقيقه صبح روز بعد بيدار كنم چرا كه خواهرزنم زليخا براي رفتن به اصفهان بليت اتوبوس گرفته بود. بنابراين صبح زود چندبار به خانه زنگ زدم اما كسي جواب نداد. در حالي كه نگران شده بودم به خانه پسرم «حميد» كه نزديكي خانه ما زندگي مي‌كند تلفن زده و از او خواستم براي بررسي موضوع به خانه ما برود.
سرانجام پس از چند ساعت دلهره و اضطراب «حميد» قفل در را شكسته و پس از ورود با اجساد مادر، خواهر، خاله و پسر خاله‌اش روبه‌رو شد. من هم با اطلاع از حادثه بلافاصله خودم را به اينجا رساندم.
صاحبخانه در ادامه گفت: قاتل يا قاتلان پس از اين جنايت يك ميليون و 250 هزار تومان پول، مقدار زيادي طلا و يك گوشي تلفن همراه از خانه سرقت كرده‌اند.از سوي ديگر «حميد» - پسر صاحبخانه- در بازجويي‌ها شوهر خاله‌اش -عزيز- را به‌عنوان عامل جنايت‌ها معرفي كرد و گفت: «او مردي عصبي و خشمگين است كه چندبار خاله «زليخا» را به مرگ تهديد كرده بود. شب حادثه هم به خانه مادرم رفته بودم كه پس از خداحافظي وقتي به طرف خانه خودم مي‌رفتم شوهر خاله‌ام «عزيز» را نزديكي خانه ديدم. او پيش از اين چندبار در خانه پدر بزرگم را هم آتش زده و شيشه‌هاي خانه‌را شكسته بود.»
با كشف اين سرنخ كارآگاهان بلافاصله راهي خانه «عزيز» شدند اما پسرش گفت: «پدرم شب قتل به خانه نيامد. ظهر روز بعد هم هراسان به ديدنم آمد و از من خواست به پليس بگويم او شب حادثه در خانه بوده است.»اما باگذشت دو روز از جنايت، تنها مظنون جنايت هولناك به اداره پليس رفت و مدعي شد هيچ نقشي در اين ماجرا نداشته است.
«عزيز» به مأموران گفت: «مدتي بود با همسرم اختلاف داشتم و چند بار هم از او خواسته بودم پسر 4 ساله‌ام را به من بدهد تا طلاقش دهم اما او بشدت خودداري مي‌كرد. در اين كه تصميم داشتم زليخا را بكشم شكي نيست اما باور كنيد قبل از من فرد ديگري او و بقيه را كشت!»
عزيز كه پس از اين اظهارات با قرار قانوني روانه زندان شده بود چند ماه بعد از زندان نامه‌اي به پسرش نوشت و از او خواست اظهاراتش درباره شب جنايت را تكذيب كند.
«عزيز» همچنين پسرش را تهديد كرده بود اگر اظهاراتش را پس نگيرد او را هم مثل چهار تن ديگر مي‌كشد.
با كشف اين نامه، روند رسيدگي به پرونده وارد مرحله تازه‌اي شد و بازپرس جنايي خرم‌آباد «عزيز» را عامل جنايت‌ها شناخت.
بدين‌ترتيب با صدور كيفر خواست، پرونده براي محاكمه به شعبه هشتم دادگاه تجديد نظر استان لرستان فرستاده شد. در جلسات محاكمه نيز اولياي دم با طرح شكايتي خواستار قصاص «عزيز» شدند.
مرد جنايتكار هم در دفاع از خود ضمن انكار قتل‌ها بر ادعاهاي قبلي اش پا فشاري كرد.
با اين وجود قضات، پس از بررسي اوراق پرونده و اظهارات متهم و اولياي دم، «عزيز» را مجرم شناخته و او را به خاطر قتل «زهرا»، «زليخا» و «فروغ» به سه بار قصاص محكوم كردند. وي به اتهام قتل پسرش «محمدرضا» نيز به 10 سال زندان محكوم شد.در ادامه پرونده به شعبه 11 ديوان عالي كشور فرستاده شد كه قضات ديوان هم حكم را تأييد كردند.

 
 

متهم: با لج بازي همسرم را کشتم
دستگيري مرد ايراني به اتهام قتل قاضي و منشي دادگاه بلژيكي
قاتل کارگر قهوه خانه به خط پایان زندگی رسید

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار