 فارس _حسينعلي ابراهيمي كه به تازگي مديريت اداره محيط زيست استان فارس را برعهده گرفته است، با اشاره به اينكه استان فارس تالابهاي مهمي را در خود جاي داده است، تصريح كرد: در زمينه تالاب پريشان و بختگان مسئله حفاظت و احياي آنها در دستور كار قرار گرفته است و حقابههايي براي تالابها به ويژه براي بختگان بايد در نظر گرفته شود.
وي در ادامه افزود: در تالاب پريشان نيز با كمك پروژههاي بين المللي حفاظت از تالابها اقدامات عملياتي آغاز شده است و اميدواريم به زودي شاهد احياء اين تالابها باشيم.
مدير كل اداره محيط زيست استان فارس درباره برنامههاي خود با توجه به شرايط استاني گفت: حفظ و احياي زيستگاهها و زيست بوم استان اولويت اول است.
وي با بيان اينكه آمايش سرزمين نيز از ديگر محورهاي حائز اهميت است، گفت: مخالف توسعه در استان فارس نيستيم، بنابراين با توجه به آمايش سرزمين جايگاه صنايع و معادن در استان كاملاً مشخص ميشود؛
ابراهيمي افزود: با توجه به آمايش سرزميني، جايگاه كشاورزي و مكانهايي كه قرار است استقرار جمعيت در آن صورت گيرد، مشخص ميشود.
مدير كل اداره محيط زيست استان فارس با تأكيد بر آموزش و فرهنگسازي پيرامون مباحث محيط زيستي، گفت: آموزش و تنوير افكار عمومي مهم است چراكه بدون كمك مردم حفاظت از محيط زيست غير ممكن است.
وي در ادامه گفت: گونههاي مهم و در معرض خطر انقراض در فارس نياز به حمايت ويژهاي دارند و اقدامات در اين حوزه بايد سرعت بيشتري به خود بگيرند.
مدير كل اداره محيط زيست استان فارس با اشاره به ظرفيتهاي خوبي كه استان فارس دارد، گفت: استان فارس از ظرفيت طبيعتگردي بالايي برخوردار است بنابراين مردم بايد از طبيعت اين استان استفاده كنند به طوري كه آسيبي به طبيعت نرسد. |