 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
هموطن سلام , يكشنبه 10 مرداد 1389 |
|
برنامه پنج ساله راهبردي بر مبناي افق رسانه
|
| | | |
 | قائم مقام سازمان صدا و سيما گفت : برنامه پنج ساله اي بر مبناي افق رسانه با مشارکت خبرنگاران دفاتر نمايندگي خارج کشور براي تعيين خط مشي توليدات خارجي صدا و سيما تدوين مي شود.
|  قائم مقام سازمان صدا و سيما گفت : برنامه پنج ساله اي بر مبناي افق رسانه با مشارکت خبرنگاران دفاتر نمايندگي خارج کشور براي تعيين خط مشي توليدات خارجي صدا و سيما تدوين مي شود.
آقاي علي دارابي در دومين روز از دهمين همايش مديران و مسئولان خبرنمايندگي هاي صدا و سيما در خارج از کشور افزود : نمايندگان صدا و سيما در دفاتر خارجي بايد ارتباط منظم و فعال با حوزه بين الملل سازمان داشته باشند که اين ارتباط بسيار مهم است و بايد به صورت دو جانبه باشد.
دارابي گفت : از پيشرفت و توسعه کشور ها بايد به صورت مستند و با نگاه درس آموزي فيلم و گزارش تهيه کرد و از طرفي ديگر بايد راه کارهاي آنان درمواجهه با مشکلات و معضلات مانند سيل ، زلزله و ديگر مشکلات را پيگيري کرد .
قائم مقام سازمان صدا و سيما خاطرنشان کرد: خبرنگاران شاغل در دفاتر خارجي ، سفيران سازمان صدا و سيما در حوزه کاري خود هستند و وظايف بسيار سنگيني بر عهده دارند که بايد با تلاش بيشتر و ارتقاي سطح کيفي کارها ، به اين وظايف موفق تر از گذشته عمل کنند.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|