شنبه 23 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر قويدل: ضعف در پايان‌بندي مختص سريال‌هاي ايراني نيست

 
 

فارس , جمعه 22 مرداد 1389

قويدل: ضعف در پايان‌بندي مختص سريال‌هاي ايراني نيست

 
 

راما قويدل گفت: ضعف در پايان‌بندي مختص سريال‌هاي ايراني نيست... ما شاهد سريال‌هاي تلويزيوني هستيم كه در دنيا ساخته مي‌شود اما پايان‌بندي مناسبي ندارند و به نظر مي‌رسد اين يك اپيدمي شده است!

راما قويدل گفت: ضعف در پايان‌بندي مختص سريال‌هاي ايراني نيست... ما شاهد سريال‌هاي تلويزيوني هستيم كه در دنيا ساخته مي‌شود اما پايان‌بندي مناسبي ندارند و به نظر مي‌رسد اين يك اپيدمي شده است!
راما قويدل كارگردان درباره پايان‌بندي مجموعه‌هاي تلويزيوني و باورپذيري مخاطب از قسمت‌هاي آخر مجموعه‌ها گفت: اين مسئله تنها مختص سريال‌هاي ايراني نيست... ما شاهد سريال‌هاي تلويزيوني هستيم كه در دنيا ساخته مي‌شود اما پايان‌بندي مناسبي ندارند و به نظر مي‌رسد اين يك اپيدمي شده است!
وي اظهار داشت: در سريال بيش از صد قسمتي «لاست» هم در طول داستان قصه‌هاي مختلف طرح مي‌شود و سازندگان اين كار سؤالات گوناگوني براي مخاطب ايجاد مي‌كنند اما به ساده‌ترين و ابتدايي‌ترين شكل ممكن مجموعه به پايان مي‌رسد.
وي با اشاره به وضعيت پايان‌بندي سريال‌هاي ايراني، ادامه داد: يكي از دلايل مشخص اين قضيه هم‌زماني توليد سريال با نگارش فيلمنامه و رساندن مجموعه به پخش است. شرايط حاكم بر ساخت سريال به گونه‌اي است كه فيلمساز در كوران كار تمركز و انرژي مطلق را نمي‌تواند براي سريال بگذارد و در نتيجه دچار مشكلات مختلفي از جمله پايان‌بندي نامناسب خواهد شد.
كارگردان «شب مي‌گذرد» در ادامه افزود: شرايط ايده‌آل براي ساخت سريال اين است كه فيلمنامه به صورت كامل آماده شده و تحويل فيلمساز شود تا در شرايط زماني مناسب سريال پيش برود و فيلمساز بتواند نقاط مثبت را پررنگ كند و نقاط منفي آن را كم‌رنگ كند يا از بين ببرد. كارگردان در زمان توليد نمي‌تواند روي فيلمنامه متمركز شود و نقاط عطف و اوج و فرودهاي آن را بهتر است بازبيني كند و روند داستان را به خوبي مورد مطالعه قرار دهد اما قبل از توليد، مي‌تواند در اين زمينه موفق‌تر عمل كند تا شخصيت‌پردازي درست صورت گيرد و جذابيت‌ها بيش از پيش باشد.
قويدل در پايان افزود: به نظر مي‌رسد اين راه حلي باشد كه بتواند شرايط توليد را بهتر كند و مخاطب را راضي نمايد. البته همان طور كه اشاره كردم اين شرايط مختص ايران و تلويزيون ما نيست. از سوي ديگر برخي از مسايل وجود دارد كه ما از آن بي‌خبريم و ممكن است مسايلي براساس مقتضيات زمان و شرايط جامعه پيش بيايد كه شرايط و مسير عوض شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار