شنبه 23 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر مهرجویی "درس" یونسکو را روی صحنه می برد

 
 

مهر , چهارشنبه 14 مهر 1389

مهرجویی "درس" یونسکو را روی صحنه می برد

 
 

داریوش مهرجویی کارگردان برجسته سینمای ایران قصد دارد برای نخستین بار یک تئاتر را کارگردانی کند. او نمایش "درس" نوشته اوژن یونسکو را انتخاب کرده است تا در بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر به صحنه ببرد.

داریوش مهرجویی کارگردان برجسته سینمای ایران قصد دارد برای نخستین بار یک تئاتر را کارگردانی کند. او نمایش "درس" نوشته اوژن یونسکو را انتخاب کرده است تا در بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر به صحنه ببرد.
داریوش مهرجویی که خود مترجم نمایشنامه "درس" نوشته اوژن یونسکو است قصد دارد تا این اثر نمایشی را در بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر به صحنه ببرد. مهرجویی متولد ۱۷ آذرماه ۱۳۱۸ تهران است و در سال ۱۳۴۴ از دانشگاه UCLA در لس آنجلس آمریکا لیسانس فلسفه گرفت. او بعد از بازگشت به ایران در سال ۴۶ نخستین فیلم سینمایی خود با نام "الماس ۳۳" را ساخت.
مهرجویی در سال ۴۸ با همکاری غلامحسین ساعدی فیلم نامه "گاو" را نوشت و کارگردانی کرد که به عنوان یکی از آثار برجسته تاریخ سینمای ایران به حساب می آید و در جشنواره های معتبر بین المللی مطرح شد. وی کارگردانی فیلم های بسیاری را در کارنامه کاری خود دارد و به عنوان یکی از آغازگران موج نوی سینمای ایران شناخته می شود.
از جمله آثار برجسته و قابل توجه مهرجویی می توان به فیلم های "هامون"، "آقای هالو" بر اساس نمایشنامه ای از علی نصیریان، "دایره مینا" بر اساس داستانی از غلامحسین ساعدی، "اجاره نشین ها"، ، "سارا" بر اساس نمایشنامه "خانه عروسک" هنریک ایبسن، "پری" بر اساس داستان "فرنی و زویی" سلینجر، "مهمان مامان" بر اساس داستانی از هوشنگ مرادی کرمانی و "سنتوری" اشاره کرد.
وی پیش از این قصد داشت که نمایش "کودک مدفون" اثر سام شپارد را در تئاتر ایران به صحنه ببرد که این امر میسر نشد.نمایشنامه "درس" نوشته اوژن یونسکو در سال ۱۹۵۱ نوشته شده و به عنوان یکی از مهمترین آثار یونسکو شناخته شده است. یونسکو در این نمایشنامه به عدم ارتباط و برقراری یک رابطه مفهومی بین انسان ها می پردازد. "درس" روایت معلم و شاگردی است که سرانجام معلم به ضرب چاقو شاگردش را به قتل می رساند.
اوژن یونسکو در این نمایشنامه عدم ارتباط بین انسان ها و معنا باختگی و پوچی زبان را به رخ می کشد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار