 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
هموطن سلام , چهارشنبه 10 آذر 1389 |
|
ايران دارنده پيشرفته ترين فناوري مبدل هاي ديجيتال
|
| | | |
 | معاون توسعه و فناوري سازمان صدا و سيما گفت: ايران در مـدت 2 سال توانست عقب ماندگي 20 ساله خود را در زمينه بهره گيري از فناوري ديجيتال جبران کند .
|  معاون توسعه و فناوري سازمان صدا و سيما گفت: ايران در مـدت 2 سال توانست عقب ماندگي 20 ساله خود را در زمينه بهره گيري از فناوري ديجيتال جبران کند .
عبدالعلي علي عسگري معاون توسعه و فناوري سازمان صدا و سيما در مراسم بهره برداري از نخستين فرستنده ديجيتال در خراسان رضوي گفت: بيشتر کشورهاي دنيا حدود 15 تا 20 سال قبل از ما ازفناوري ديجيتال در رسانه هاي خود بهره گرفتند ، با اين حال در مدت 2 سال توانستيم مدرن ترين فناوري روز دنيا را در زمينه مبدل هاي ديجيتال به کشورمان وارد کنيم .
عبدالعلي علي عسگري ايجاد فناوري ديجيتالي تلويزيون را در زمينه توزيع و توليد پيام بسيار مهم دانست و افزود: 11 هزار شبکه تلويزيوني در جهان وجود دارد که از اين تعداد حدود چهار هـزار شبکه در ايران قابل دريافت است و اين مسئله تاييدي بر وجود جنگ رسانه هاست که جنگي بي نظير در تاريخ بشر است .
معاون توسعه و فناوري سازمان صدا و سيما با اشاره به بهره برداري از نخستين شبکه ديجيتال کشور در سفر رهبر معظم انقلاب به قم و پس از آن در تهران گفت: اين شبکه تاکنون حدود 20 و سه دهم درصـد جمعيت کشور را در استانهاي تهران و قم پوشش مي داد که با بهره برداري از شبکه پخش ديجيتال در خراسان رضوي چهار و 11 صدم درصد به جمعيت بهره مند از مزاياي شبکه ديجيتال در کشور افزوده شد .
علي عسگري افزود: با اجراي اين طرح سه ميليون و 200 هزار نفر معادل 57 درصد جمعيت خراسان رضوي ، تحت پوشش فرستنده ديجيتال قرار گرفتند .
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|