يكشنبه 24 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر پايان تصويربرداري تله فيلم مسافر باران در تهران

 
 

جمعه 2 ارديبهشت 1390

پايان تصويربرداري تله فيلم مسافر باران در تهران

 
 

محمد یاوری، تهیه کننده فيلم تلويزيوني "مسافر باران" گفت: فاز اول تصویربرداری اين تله فیلم در تهران رو به پایان است.

محمد یاوری، تهیه کننده فيلم تلويزيوني "مسافر باران" گفت: فاز اول تصویربرداری اين تله فیلم در تهران رو به پایان است.
تهیه کننده این فیلم تلویزیونی با بیان این مطلب گفت:پس از تصویربرداری در یک رستوران در منطقه یوسف آباد،گروه تولید به لوکیشنی بازسازی شده در منطقه یافت آباد رفتند که صحنه های مربوط به زندان را ضبط کنند.
او افزود:گروه اکنون در لوکیشنی مربوط به خانه پدری داوود(امیر آقایی) مستقر است که این مکان خانه باغی قدیمی در منطقه درکه تهران است.در این لوکیشن،تمام بازیگران اصلی"مسافر باران"جلوی دوربین می روند.
تهیه کننده این فیلم تلویزیونی در ادامه بیان کرد:البته روز دوشنبه صحنه هایی از خیابان ها و نیز ابتدای جاده تهران را در اتوبان تهران- مشهد تصویربرداری کردیم.
یاوری با بیان اینکه تصویربرداری"مسافر باران"تا جمعه شب در تهران ادامه خواهد داشت،ادامه داد: تصویربرداری فاز دوم این تله فیلم از شنبه صبح در سمنان و در منطقه شهمیرزاد آغاز خواهد شد.
او در پایان تاکید کرد:با وجود دشواری های تولید که به دلیل گوناگونی لوکیشن های این فیلم تلویزیونی وجود دارد،تصویربرداری آن مطابق برنامه ریزی ابتدایی پیش می رود.
فیلم که برداشتی آزاد و ایرانی شده از رمان"رین من"(مرد بارانی) نوشته بری مورو است،داستان جوانی به نام داوود را روایت می کند که پی می برد مسعود،شریک و پسر خاله اش،تمام موجودی حساب مشترکشان را خالی کرده و قصد فرار از کشور را دارد.داوود که با گروهی از طلبکارانش روبه رو شده،همراه با همسرش،سیما،می گریزد و در این بین می فهمد که پدرش نیز از دنیا رفته است.داوود که در تنگنا قرار گرفته،برای تصاحب ارث پدری با وکیل پدرش تماس می گیرد و در ادامه با رازی بزرگ روبه رو می شود که...
گفتنی است،تصویربرداری"مسافر باران"از روز یکشنبه هفته گذشته آغاز شده است.این فیلم که در آن امیر آقایی،آرام جعفری،مینا جعفرزاده،بهمن زرین پور، مهدی فقیه و رامین راستاد به ایفای نقش می پردازند، نخستین تولید گروه معارف،انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مرکز سیمافیلم در سال جاری است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار