يكشنبه 31 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث دستگیری یک کودک آزار در قیطریه

 
 

شنبه 14 آذر 1383

دستگیری یک کودک آزار در قیطریه

 
 

مرد جوانی که در شمال تهران پسر بچه‌ها را می‌ربود و مورد آزار و اذیت قرار می‌داد، دستگیر شد.

دستگیری یک کودک آزار در قیطریه
به گزارش خبرنگار ما این جوان 22 ساله که مسعود
 

" کارآگاهان به چهره‌نگاری از متهم پرداختند و سپس سرنخ‌های به دست آمده را بار دیگر مورد بررسی قرار دادند تا بتوانند ردی از جوان کودک آزار به دست بیاورند... "

 
 
نام دارد، متهم است پسر بچه‌های 10 تا 12 ساله را از مقابل مدارس ابتدایی می‌دزدید و آنها را مورد آزار و اذیت قرار می‌داد.
تحقیقات برای دستگیری مسعود زمانی آغاز شد که دادیار شعبه اول دادسرای شمیرانات با چند پرونده درباره آزار و اذیت کودکان مواجه شد.
با آغاز کاوش‌های پلیس در این رابطه مشخص شد پسر جوانی در نزدیکی مدارس ابتدایی مناطق نیاوران، تجریش و قیطریه کمین می‌کند و هنگام تعطیل شدن مدرسه سراغ پسربچه‌ها می‌رود و به بهانه پرسیدن آدرس آنها را به زور سوار خودرو پژو 206 خود می‌کند و به محل خلوت می‌رود و سپس آنها را مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد.
با مشخص شدن این نکات کارآگاهان به چهره‌نگاری از متهم پرداختند و سپس سرنخ‌های به دست آمده را بار دیگر مورد بررسی قرار دادند تا بتوانند ردی از جوان کودک آزار به دست بیاورند.
ماموران که تصویر چهره‌نگاری شده کودک آزار ناشناس را در
 

" ماموران به جست‌وجوی خانه به خانه برای دستگیری متهم پرداختند و با ارائه مشخصات کودک آزار به اهالی محله‌های نیاوران، قیطریه و تجریش سرانجام متوجه شدند وی ساکن قیطریه است... "

 
 
اختیار داشتند و از سویی می‌دانستند وی یک دستگاه خودرو پژو 206 دارد به مناطقی رفتند که متهم طعمه‌های خود را از آن محل‌ها انتخاب می‌کرد.
ماموران در این مرحله از تحقیق به جست‌وجوی خانه به خانه برای دستگیری متهم پرداختند و با ارائه مشخصات کودک آزار به اهالی محله‌های نیاوران، قیطریه و تجریش سرانجام متوجه شدند وی ساکن قیطریه است.
این کشف بزرگ کارآگاهان آنان را در یک قدمی جوان فراری قرار داد و آنها سرانجام توانستند وی را دستگیر کنند.
این جوان که مسعود نام دارد پس از دستگیری به جرم خود اعتراف کرد و گفت: من تاکنون 3 پسر بچه را مورد آزار و اذیت قرار داده‌ام.
وی توضیح داد: من طعمه‌های خودم را از میان دانش‌آموزان انتخاب می‌کردم و پس از ربودن آنان و کشاندن پسر بچه‌ها به محل‌های خلوت آنها را مورد آزار و اذیت قرار می‌دادم.
بنابراین گزارش هم اکنون به دستور دادیار پرونده، تحقیقات درباره کودک آزار قیطریه ادامه دارد و ماموران احتمال می‌دهند تعداد قربانیان وی بیش از آن چیزی باشد که مسعود اعتراف کرده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار