يكشنبه 24 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فرهنگ و هنر اسكورسيزي «سكوت» اختيار مي كند

 
 

ایسنا , شنبه 24 ارديبهشت 1390

اسكورسيزي «سكوت» اختيار مي كند

 
 

مارتين اسكورسيزي براي كارگرداني فيلم جديدش با چند پروژه سينمايي روبرو است.

مارتين اسكورسيزي براي كارگرداني فيلم جديدش با چند پروژه سينمايي روبرو است.
اسكورسيزي فيلم هايي چون «پنج مانع»، «سيناترا» ،«سكوت» و «ظهور تئودور روزولت» را پيش رو دارد.
اين فيلمساز قديمي براي شروع يكي از اين چهار پروژه پر سروصداي خود به نظر مي رسد با مشكل بازيگر رو به رو شده است.
به نوشته‌ي روزنامه‌ي اينديپندنت، در شرايطي كه اسكورسيزي براي فيلم سيناتراي خود لئورادو ديكاپريو بازيگر مورد علاقه خود را انتخاب كرده است خبر مي‌رسد كه تهيه‌كنندگان آن مايل هستند از حضور جاني دپ براي ايفاي نقش فرانك سيناترا استفاده كند.
در فيلم «سكوت»، بنيسيو دل‌تورو و گائل گارسيابرنال نقش‌هاي اصلي را به عهده دارند.
اين دو بازيگر مكزيكي در اين فيلم در نقش دو كشيش قرن هفدهمي ظاهر مي‌شود كه راهي كشور ژاپن مي‌شوند تا به تبليغ آيين مسيحيت در يك كشور آسيايي بپردازند. ولي در آنجا با موجي از مخالفت اهالي ژاپن رو به رو مي‌شوند.
فيلم «سكوت» را اسكورسيزي بر اساس قصه كتاب تحسين شده پر خواننده شوكاسو ان دو، نويسنده ژاپني مي‌سازد.
اگر اسكوسيزي با تهيه كنندگان فيلم سيناترا به توافق نرسد كارگرداني آن را به حالت تعليق درمي‌آورد و يكي از دو فيلم «سكوت» و «ظهور تئودور روزولت» را جلوي دوربين مي‌برد.
مارتين اسكورسيزي همچنين قصد دارد باهمكاري لارس فون‌ترير فيلم مستند ـ داستاني «پنج مانع» را كارگرداني كند.
لارس فون‌ترير كه امسال با فيلم «ماليخوليا» در فستيوال فيلم كن حضور دارد در اين باره گفته است: اين فيلم ادامه‌اي است بر فيلم كوتاهي كه من در سال 1976 شروع كرده بودم.
فيلم «راننده تاكسي» با نقش‌آفريني «رابرت دنيرو» و «جودي فاستر» نامزد چهار جايزه اسکار بود که در جشنواره کن موفق به کسب نخل طلا شد و دنيرو با اين فيلم تا آستانه کسب جايزه اسکار رفت. دنيرو سابقه طولاني بازي در فيلم‌هاي مارتين اسكورسيزي دارد و در سال 2008 جايزه‌ «دوربين طلايي» برلين را به‌پاس يك عمر حضور جاودانه در سينماي جهان از دستان اسكورسيزي دريافت كرد.
پس از فيلم «خيابان‌هاي پايين‌شهر»، دنيرو همكاري‌اش را با اسكورسيزي در فيلم‌هاي موفقي چون «راننده تاكسي» (1976)، «نيويورك، نيويورك» (1977)، «گاو خشمگين» (1980)، «سلطان كمدي» (1983)، «رفقاي خوب» (1990)، «تنگه وحشت» (1991) و «كازينو» (1995) ادامه داد. «دنيرو» بزرگ‌ترين افتخارات سينمايي‌اش را مرهون بازي در فيلم‌هاي «اسكورسيزي» است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار