 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
هموطن آنلاین , پنجشنبه 31 شهريور 1390 |
|
بازیگری که با خاک یکسان شد
|
| | | |
 | سریال «دو مرد نصفه» بدون چارلی شین 27.7 میلیون بیننده داشت و به این ترتیب جای خالی او احساس نشد | هموطن آنلاین -اشتون کوچر که جایگزین شین در این سریال کمدی شده با موفقیت کار خود را آغاز کرد.
شروع فصل نهم «دو مرد و نصفه» با رکورد 27.7 میلیون نفر بیننده درواقع به معنی با خاک یکسان شدن چارلی شین بود که در هشت فصل قبل ستاره این سریال بود.
«دو مرد و نصفه» پربینندهترین سریال کمدی تلویزیون آمریکا است. شین که به واسطه مشکلات و درگیریهای اخلاقی و جنجالهای متعدد از این سریال جدا شد نقش چارلی هارپر را بازی میکرد، پیرپسری که محبوب تماشاگران بود. قسمت اول فصل نهم با تشییع جنازه هارپر شروع شد و درواقع شروعی جدید برای این سریال است.
آمار بینندگان قسمت جدید «دو مرد و نصفه» دو برابر قسمت اول فصل هشتم با حضور چارلی شین و بیشتر از پربینندهترین قسمتهای این سریال است.
«دو مرد و نصفه» آنقدر پربیننده بود که سریال پرستاره «رقص با ستارهها» هم نتوانست از پس آن بربیاید و با 18.4 میلیون بیننده به کار خود خاتمه داد که این آمار 24 درصد پایینتر از تعداد بینندگان فصل قبل سریال بود. | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|