 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
مهر , سه شنبه 12 مهر 1390 |
|
یک کلیک کوچولو متقاضی حضور در جشنواره تئاتر فجر
|
| | | |
 | نمایش"یک کلیک کوچولو" به کارگردانی احمد سلیمانی و نوشته محمدرضا کوهستانی متقاضی حضور در بخش چشم انداز سیامین جشنواره تئاتر فجر است. |  هموطن آنلاین -نمایشنامه "یه کلیک کوچولو" به کارگردانی احمد سلیمانی متقاضی شرکت در بخش چشم انداز سیامین جشنواره بین المللی تئاتر فجر شده است. نویسنده این نمایشنامه محمدرضا کوهستانی است.
این نمایشنامه در فضایی رئالیستی اتفاق میافتد و دارای سه اپیزود است که هرکدام از اپیزودها قصه و شخصیتهای مختلفی دارند، اما هر سه اپیزود دارای تم یکسانی هستند.
این نمایشنامه میکوشد تاثیرات ناشی از تغییر برخی مفاهیم سنتی جامعه امروز ایران را در سه خانواده بررسی کند. آخرین نمایش گروه تئاتر "ایده" برای مخاطب بزرگسال، نمایش "شام آخر" بود که پس از حضور در بیست وهشتمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، به عنوان نماینده ایران تا کنون در فستیوالهای معتبر اروپایی در کشورهای اسلواکی، دانمارک، سوئد و ترکیه روی صحنه رفته است.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|