چهارشنبه 24 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی روزی روزگاری فروش سرزمين آلاسكا توسط روسيه

 
 

جام جم انلاین , سه شنبه 26 مهر 1390

فروش سرزمين آلاسكا توسط روسيه

 
 

سرزمين آلاسكا علاوه بر مواهب طبيعي و ثروت غني زيرزميني مانند طلا و نفت از يك موقعيت مهم استراتژيك برخوردار است و روسيه تزاري هنگام فروش آن نمي دانست چه جواهري را از دست مي دهد.

هموطن آنلاين_ 144 سال پيش در روز 18 اكتبر سال 1867 ميلادي روسيه تزاري براساس پيمان واشنگتن سرزمين غني آلاسكا را به مبلغ ناچيز هفت ميليون و 200 هزار دلار به ايالات متحده فروخت.
روسيه تزاري كه به اندازه كافي در سيبري سرزمين هاي سرد و يخ زده داشت ، نمي دانست چه جواهري را مي فروشد.
در آن زمان امپراتوري روسيه به پول نياز داشت و تصور مي كرد با فروش آلاسكا دست به معامله سودمندي زده است.
روس ها پس از اينكه در سال 1741 ميلادي به تنگه برينگ رسيدند ، نخستين كاشفان سفيدپوست بودند كه با گذر از اين تنگه وارد سرزمين آلاسكا شدند.
در جريان سده هاي هجدهم و نوزدهم روس هاي زيادي براي شكار و تجارت پوست حيوانات در نواحي ساحلي آلاسكا رفت و آمد مي كردند.
در سال 1799 ميلادي انحصار معاملات پوست را يك شركت روسي - آمريكايي به دست آورد.
پس از اينكه سرزمين آلاسكا توسط ايالات متحده خريداري شد تا سال 1884 ميلادي فاقد يك سازمان اداري بود.
در سال هاي 1896 و 1897 ميلادي در جريان هجوم براي يافتن طلا در منطقه كلاندايك آلاسكا از هر گوشه آمريكا جويندگان طلا به سوي آلاسكا روان شدند ، برخي از آنها پس از ناكامي بازگشتند و تعدادي ديگر در آن سرزمين ساكن شدند.
آلاسكا پس از سال 1946 ميلادي به پايگاه استراتژيك ايالات متحده در اقيانوس منجمدشمالي تبديل شد ، اين بخش از خاك آمريكا نزديكترين ناحيه از خاك اين كشور به اتحاد جماهيرشوروي بود كه فقط تنگه باريك برينگ اين 2 رقيب بزرگ جنگ سرد را از هم جدا مي كرد.
سرزمين آلاسكا در سال 1958 ميلادي به عنوان چهل ونهمين ايالت به ايالات متحده پيوست.
به اين ترتيب ، در روز 18 اكتبر سال 1867 ميلادي روسيه تزاري براساس پيمان واشنگتن سرزمين آلاسكا را به مبلغ ناچيز هفت ميليون و 200 هزار دلار به ايالات متحده فروخت.
سرزمين آلاسكا علاوه بر مواهب طبيعي و ثروت غني زيرزميني مانند طلا و نفت از يك موقعيت مهم استراتژيك برخوردار است و روسيه تزاري هنگام فروش آن نمي دانست چه جواهري را از دست مي دهد.

 
 

شب مرگبار الجزايري‌ها در پاريس

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
فیبر نوری؛ اینترنتی که انتظارات شما را تغییر می‌دهد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار