يكشنبه 24 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر آغاز چهارمین نمایشگاه کتاب دانشگاهی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی

 
 

فارس , شنبه 14 آبان 1390

آغاز چهارمین نمایشگاه کتاب دانشگاهی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی

 
 

رئیس چهارمین نمایشگاه کتاب دانشگاهی ضمن اشاره به آغاز بکار این نمایشگاه گفت: این مراسم با حضور سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، اساتید و روسای دانشگاه‌های کشور برگزار خواهد شد.

هموطن آنلاین -علی اکبر تورانیان رئیس چهارمین نمایشگاه کتاب دانشگاهی درباره چهارمین نمایشگاه کتاب دانشگاهی گفت: بیستم آبان روز افتتاحیه چهارمین نمایشگاه کتاب دانشگاهی خواهد بود که این مراسم در محل سالن گفت‌وگو از ساعت 10 صبح آغاز خواهد شد.
وی درباره مسئولین حاضر در این مراسم ادامه داد: این مراسم با حضور سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، اساتید و روسای دانشگاه‌های کشور برگزار خواهد شد.
تورانیان در پاسخ به این پرسش که وزیر ارشاد در سفر حج به سر می‌برد آیا حضور وی قطعی خواهد بود، بیان کرد: وزیر ارشاد تا روز افتتاحیه
 

" در چهارمین نمایشگاه کتاب دانشگاهی فروش ار طریق کد و شابک امکان‌پذیر است؛ سیستم عرضه کتاب در این نمایشگاه به شکل قفسه‌ای است و هر ناشری منحصرا کتاب خود را می‌تواند در غرفه خود ارائه کند... "

 
 
به تهران می‌آید؛ وی پس از مناسک حج به کشور بازگشته و در مراسم افتتاحیه حاضر می‌شود.
رئیس چهارمین نمایشگاه کتاب دانشگاهی درباره جلسه با معاون فرهنگی وزیر ارشاد ابراز داشت: با بهمن دری هم مرتب در تعامل هستیم، تعامل خوب حاضر ما با وزارتخانه، سبب شده با هیچ مشکلی مواجه نباشیم.
تورانیان تاکید کرد: در چهارمین نمایشگاه کتاب دانشگاهی نزدیک به 350 ناشر ثبت‌نام کرده‌اند و اطلاع‌رسانی نمایشگاه امسال زمینه‌های برپایی نمایشگاه پرشور را فراهم آورده است.
به گفته وی، امسال تدارکات ویژه‌ای هم نسبت به خرید کتاب توسط دانشجویان و اساتید پیش‌بینی کرده‌ایم تا از این نمایشگاه کاملا تخصصی، دانشجویان بهره‌های لازم را ببرند.
رئیس چهارمین نمایشگاه کتاب دانشگاهی افزود: پیش بینی شده تا نمایشگاه برای عموم افراد قابل استفاده باشد؛ البته با تخفیف 20 درصد؛ البته سه فاکتور در این نمایشگاه لحاظ شده؛ نخست تجهیز کتابخانه‌های کشور با 50 درصد تخفیف، که 20 درصد یارانه وزارت ارشاد و 20 درصد توسط ناشرین تامین می‌شود؛ دانشجویان با 30 درصد تخفیف می‌توانند آثار مورد نیاز خود را تهیه کنند؛ 20درصد تخفیف به عامه مردم اختصاص دارد که توسط ناشران تامین خواهد شد.
تورانیان گفت: در چهارمین نمایشگاه کتاب دانشگاهی فروش ار طریق کد و شابک امکان‌پذیر است؛ سیستم عرضه کتاب در این نمایشگاه به شکل قفسه‌ای است و هر ناشری منحصرا کتاب خود را می‌تواند در غرفه خود ارائه کند.
وی درباره ساعات بازدید از نمایشگاه تصریح کرد: چهارمین نمایشگاه کتاب دانشگاهی از 9 صبح تا 6 بعد از ظهر دایر خواهد بود.
گفتنی است، چهارمین نمایشگاه کتاب دانشگاهی 25 تا 29 آبان در بوستان گفتگو برگزار می‌شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار