يكشنبه 24 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر چاره‌ای جز اکران اخلاقتو خوب کن نداشتیم

 
 

مهر , چهارشنبه 23 آذر 1390

چاره‌ای جز اکران اخلاقتو خوب کن نداشتیم

 
 

کارگردان فیلم "اخلاقتو خوب کن" عنوان کرد: شرایط اکران فیلم خیلی راضی‌کننده نیست، اما چاره‌ای نیست و ما می‌خواهیم فیلم تا قبل از جشنواره فجر اکران عمومی شود.

هموطن آنلاین -مسعود اطیابی درباره شرایط اکران "اخلاقتو خوب کن" گفت: فصل خوبی برای اکران در نظر گرفته نشده‌است. عدم ثبت قرارداد فیلم "راه آبی ابریشم" مشکلاتی برای اکران هر دو فیلم به وجود آورد. ما قرارداد اکران "اخلاقتو خوب کن" را
 

" این فیلم در همان فضای فیلم‌های کمدی مانند "خروس جنگی" است. به هر حال جامعه به شادابی نیاز دارد و از طرف دیگر باید مسائل اجتماعی را هم در قالب همین آثار طنز مطرح کرد. مخاطب به راحتی می‌تواند به "اخلاقتو خوب کن" اعتماد کند. زیرا حرفی نیز برای گفتن دارد... "

 
 
در گروه سینمایی آفریقا به ثبت رسانده بودیم. اما شورای صنفی نمایش مدعی شد که فیلم "راه آبی ابریشم" قبل از شما به ثبت رسیده است. این ناهماهنگی به گیشه هر دو فیلم ضربه زد.
اطیابی ادامه داد: زمان اکرانی که در اختیار "راه آبی ابریشم" قرار دادند، شرایط مناسبی برای "اخلاقتو خوب کن" بود و زمانی که ما در اختیار داریم شرایط مطلوب‌تری به لحاظ گیشه برای آن فیلم مهیا می‌کرد. این اتفاق خوبی نبود به همین دلیل می‌توانستیم با تغیر زمان شاهد گیشه مناسبی باشیم.
وی در ادامه بیان کرد: با این حال من به اکران "اخلاقتو خوب کن" امیدوار هستم، زیرا معتقدیم این فیلم توانایی جذب مخاطب را دارد. من مانند دیگر آثارم جنبه‌های اخلاقی و عرفی جامعه را رعایت کردم و این فقط در حد یک شعار نیست. از طرف دیگر فیلم فضای شاد و مفرخی را برای مخاطب ایجاد می کند.
اطیابی تاکید کرد: این فیلم در همان فضای فیلم‌های کمدی مانند "خروس جنگی" است. به هر حال جامعه به شادابی نیاز دارد و از طرف دیگر باید مسائل اجتماعی را هم در قالب همین آثار طنز مطرح کرد. مخاطب به راحتی می‌تواند به "اخلاقتو خوب کن" اعتماد کند. زیرا حرفی نیز برای گفتن دارد.
وی افزود: به نظر می‌رسد علی‌رغم فصل و زمان اکران، فیلم می‌تواند مورد استقبال قرار بگیرد و من پیش‌بینی خوبی از فروش آن دارم. فکر می‌کنم از هفته دوم با تبلغات دهان به دهان فیلم بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.
این کارگردان سینما درباره حضور متفاوت بازیگران در "اخلاقتو خوب کن" گفت: با حضور این بازیگران قطعا از کلیشه‌ها فاصله گرفتیم. سعی کردیم از فضایی که این بازیگران در آثار طنز در آن قرار دارند، فاصله بگیریم. شما با تجربه جدیدی از این بازیگران در فیلم روبرو خواهید شد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار