 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
مهر , سه شنبه 18 بهمن 1390 |
|
کاسترو: جهان در تاریکترین وضعیت ممکن است
|
| | | |
 | رهبر سابق کوبا ضمن ترسیم تصویری از آینده جهان گفت که اکنون دنیا در بدترین و تاریکترین وضع ممکن قرار دارد. | هموطن آنلاین -"فیدل کاسترو" که در نخستین قسمت از برنامه سه قسمتی و دو ساعته تلویزیونی صحبت می کرد، با طرح پرسش هایی به وضعیت بحرانی و جنگی در جهان اشاره کرد و گفت: چه اتفاقی برای ایران رخ خواهد داد؟ در خاورمیانه چه اتفاقی رخ می دهد؟ در سوریه چه پیش خواهد آمد؟
وی نسبت به بروز یک جنگ اتمی هشدار داد و افزود: باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا دیگر قدرتی در این کشور ندارد و احتمال دارد زمانی بین اسرائیل و آمریکا و ایران جنگ در بگیرد.
رهبر سابق کوبا همچنین ضمن اشاره به انتخابات آتی ریاست جمهورری آمریکا و انتقاد از نامزدهای جمهوریخواه وضعیت را دشوار توصیف کرد و گفت: شرایط کنونی بسیار مشکلتر از هر زمان دیگری است. نامزدهای جمهوریخواه کمترین تحمل را دارند.
وی افزود: علیرغم مشکلاتی که جهان با آن روبروست انسانها هرگز نباید دست از نجات جهان بردارند وظیفه ما مبارزه تا آخرین لحظه برای این مهم است.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|