جمعه 26 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث باند ناهید خاله متلاشي شد

 
 

هموطن سلام , سه شنبه 1 دي 1383

باند ناهید خاله متلاشي شد

 
 

با تلاش ماموران مرکز مبارزه با مفاسد اجتماعي استان قزوين، يک شبکه بزرگ فساد و فحشا در قزوين شناسايي و متلاشي شد.

ماموران مرکز مبارزه با مفاسد اجتماعي موفق شدند يک شبکه بزرگ فساد و فحشا را در استان قزوين شناسايي و سرکرده اين شبکه را که يک زن به نام «ماهي» معروف به « ناهيد خاله» بود به همراه 27 نفر ديگر از اعضاي اين باند دستگير کنند.
بنا براين گزارش، سرکرده شبکه معروف به "ناهيد خاله" 2 سال قبل به اتهام تشکيل مرکز فساد و فحشا در منزلش واقع در خيابان راه آهن قزوين به همراه زن ديگري به نام « جميله -غ»، دستگير، به يک سال حبس و 99 ضربه شلاق تعزيري محکوم شد؛ اما او پس از تحمل مجازات و آزادي از زندان با تغيير روش، دوباره به فعاليت ضد اخلاقي خود ادامه داد.
نحوه فعاليت باند:
متهم معروف به ناهيد خاله با اجاره منازلي در نقاط مختلف شهر به مدت حتي دو هفته، زنان و دختران فراري را اسکان داده و با در اختيار قرار دادن شماره تلفن همراه خود به مرد‌هاي لاابالي آنها را براي انجام اعمال ضد اخلاقي دعوت می‌کرد و در قبا ل اين کار مبالغي را از آنها می‌گرفت.
ناهيد خاله براي مطمئن شدن از اين که مبادا تلفن همراه او تحت نظر يا مورد استراق سمع قرار گرفته باشد دائما شماره تلفن و سيم کارت خود را تعويض می‌کرد.
ماموران مبارزه با مفاسد اجتماعي قزوين با کسب اطلاعاتي مبني بر فعاليت يک شبکه فساد وفحشا در سطح اين شهر وسوء استفاده از دختران فراري، تحقيقات گسترده اي را آغاز کردند.
بر اساس اين گزارش، ماموران طي چند روز تحقيق و بررسي موفق شدند عوامل شبکه را شناسايي و آنها را دستگير کنند.
متهمان با تشکيل پروند به دستگاه قضايي معرفي شدند.
شايان ذکر است متهمان در يکي از منازلي که سرکرده آنها؛ يعني ناهيد خاله اجاره کرده بود حين استعمال مواد مخدر دستگير شدند و در بازرسي از آنها مقاديري مواد مخدر، سه دستگاه تلفن همراه و تعدادي دفترچه تلفن حاوي شماره تلفن‌هاي زنان و مردان مرتبط با اين باند را کشف و ضبط کردند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
فیبر نوری؛ اینترنتی که انتظارات شما را تغییر می‌دهد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار