يكشنبه 24 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر اهالی هنر باید در خانه ملت سهم داشته باشند

 
 

مهر , چهارشنبه 10 اسفند 1390

اهالی هنر باید در خانه ملت سهم داشته باشند

 
 

حبیب اسماعیلی بازیگر سینما و تلویزیون معتقد است حضور اهالی هنر در انتخابات تعیین سرنوشت هنری خود در کمسیون فرهنگی است.

هموطن آنلاین -حبیب اسماعیلی بازیگر خوش سابقه سینمای ایران که تازه ترین بازی خود را در فیلم " آزاد راه" ارائه کرده است ضمن بیان این مطلب با اشاره به ضرورت حضور سینماگران در انتخابات گفت : حضور در هر انتخابات علاوه بر اینکه تعیین کننده سرنوشت یک ملت است، به اعتقادمن به نوعی تعیین کننده فعالیت صنوف مختلف درعرصه های گوناگون اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است.
وی در ادامه افزود : اما از آنجا که سینما وهنرنمایش تاثیرگذاری بیشتری برافکار واندیشه های عامه مردم دارد به همان نسبت هم نوع حضور هنرمندان در انتخابات و تعیین افراد با صلاحیت در کمیسیون فرهنگی بر پیکره هنر صنعت سینما تاثیرگذار است چراکه تجربه نشان داده تعداد انگشت شماری از اهالی هنر ویا حداقل کسانی که شناخت کافی نسبت به مقوله هنر دارند در کمسیون فرهنگی حضور داشته اند.
این بازیگر در ادامه افزود : به اعتقادمن حضور هنرمندان درانتخابات علاوه براینکه فرد اصلح خود در حوزه هنر راهی مجلس می کنند ، به نوعی ضامن سرنوشت هنری خود نیز هستند . در واقع بودجه هایی که در اختیار هنرمندان قرار می گیرد در جهت اعتلای هنر ایران موثر است .
حبیب اسماعیلی در پایان افزود: خانه ملت متعلق به گروه، جناح و دسته خاصی نیست و همه مردم به خصوص اهالی هنر باید در خانه خود سهمی داشته باشند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار