يكشنبه 24 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر معمولا سريال‌ها مقوله‌ي فرم در خدمت محتوا را فراموش كرده‌اند

 
 

ايسنا , يكشنبه 3 ارديبهشت 1391

معمولا سريال‌ها مقوله‌ي فرم در خدمت محتوا را فراموش كرده‌اند

 
 

معمولا سريال‌ها مقوله‌ي فرم در خدمت محتوا را فراموش كرده‌اند؛ يعني ما با محتوايي سر و كار داريم كه فرم در خدمت محتوايش نيست، در اين صورت فرم يك قصه را مي‌گويد و محتوا يك قصه ديگر را مي‌گويد و اين براي تماشاگر آزاردهنده است.

هموطن آنلاین_ تصويربردار سريال «مسير انحرافي» گفت: از آنجا كه ماجراي اين سريال در جزيره‌اي با ويژگي‌هاي خاص خودش اتفاق مي‌افتد، من سعي كردم از المان‌هايي كه در اين فضا و جغرافيا وجود دارد،‌ درخدمت قصه و فضا و چيزي كه كارگردان مي‌خواهد،‌ استفاده كنم.
احمد احمدي خاطرنشان كرد: معمولا سريال‌ها مقوله‌ي فرم در خدمت محتوا را فراموش كرده‌اند؛ يعني ما با محتوايي سر و كار داريم كه فرم در خدمت محتوايش نيست، در اين صورت فرم يك قصه را مي‌گويد و محتوا يك قصه ديگر را مي‌گويد و اين براي تماشاگر آزاردهنده است.
‌او ادامه داد: تمام كوشش من بر اين بوده كه اينجا اين اتفاق نيفتد يعني چيزي كه فضا،‌ قصه و موقعيت در اختيار ما گذاشته‌، تصويربرداري و نورپردازي هم در اختيارش باشد و بتواند آن را در يك قالب مناسب براي تماشاگر تلويزيون مهيا كند و برايش آزاردهنده يا نامفهوم نباشد.
اين تصويربردار درباره‌ي ويژگي‌هاي تصويري «مسير انحرافي» گفت: ويژگي‌هاي تصويري كار در چند چيز خلاصه مي‌شود؛ اول تجربه دوربين روي دست است؛ حضور در جزيره، يعني كاري كه خارج از شرايط محدود آپارتمان ساخته مي‌شود هم از ديگر ويژگي‌هاي آن بود.
احمدي افزود: تجربه ديگر‌، حضور تعداد زيادي از بازيگران سينما و تلويزيون با تيپ‌ها و كاراكترهاي مختلف بود كه تنوع خوبي به كار داده است. سكانس‌هايي داشتيم كه اكثر اين بازيگران حضور داشتند. حضور اين تعداد بازيگر، هم از نظر دكوپاژ،‌ تصوربرداري‌ و نورپردازي،‌ انرژي بيشتري براي ادامه كار مي‌طلبد.
او با اشاره به جذابيت داستان «مسير انحرافي» تاكيد كرد:‌ قصه‌ در همان ابتداي كار‌، من را جذب خود كرد اما مي‌دانستم از نظر اجرايي كار سختي است. دوربين روي دست و جزيره‌، طبيعتا فضا را از يك كار آپارتماني و ساكن درمي‌آورد اما سختي‌هاي خودش را هم دارد؛ نمي‌توانم بگويم «مسير انحرافي» سريال ايده‌آل و تكي شده اما كار قابل قبولي است، كاري است كه تا به حال در تلويزيون ما نشده مخصوصا در قسمت‌هاي اول و دوم و سوم كه ما از تكنيك‌هاي 3D استفاده كرديم كه از نظر وقت و هزينه‌، بيشتر است اما مي‌بينيم كه 90 درصد استانداردها در آن رعايت شده است.
احمد احمدي در پايان گفت:‌ وقتي قرار است يك سريال را با اين شرايط و ازدحام تداركاتي و بازيگري تصويربرداري كنيم به يك گروه هماهنگ و همدل نياز داريم. همه اين‌ها در درجه‌ي اول به مديريت تهيه‌كننده و كارگردان برمي‌گردد. خوشبختانه در اين جا اين امكان وجود داشت و توانستيم بدون دغدغه و آزار خاطر‌، كار را پيش ببريم.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار