يكشنبه 24 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر حضور مجدد مسعود رايگان در تلويزيون

 
 

يكشنبه 3 ارديبهشت 1391

حضور مجدد مسعود رايگان در تلويزيون

 
 

شاهسواري چند سال پيش مجموعه «جستجوگران» را به كارگرداني محمدعلي سجادي تهيه كرد. موضوع جستجوگران هم درباره پرونده‌هاي قضايي بود كه از شبكه 2 سيما پخش شد.

هموطن آنلاین _ مسعود رايگان نقش اصلي سريال «داوران» را بازي خواهد كرد. اين سريال را احمد اميني در 15 قسمت كارگرداني مي‌كند. فيلمنامه سريال داوران براساس پرونده‌هاي قضايي نوشته شده است. سعيد شاهسواري علاوه بر تهيه اين سريال، يكي از نويسندگان فيلمنامه هم هست.
شاهسواري چند سال پيش مجموعه «جستجوگران» را به كارگرداني محمدعلي سجادي تهيه كرد. موضوع جستجوگران هم درباره پرونده‌هاي قضايي بود كه از شبكه 2 سيما پخش شد.
قرار بود سري دوم جستجوگران را سجادي كارگرداني كند كه معلوم نيست به چه دليل اين اتفاق رخ نداد و حالا شاهسواري با محوريت پرونده‌هاي قضايي، داوران را تهيه‌ مي‌كند.
محور اصلي اين مجموعه درباره خانواده‌اي است كه بيشتر اعضاي آن داوران و وكلاي حقوقي هستند. شاهسواري پيش از اين كارگرداني سريال‌هاي «اولين شب آرامش» و «بي‌گناهان» را به احمد اميني سپرد كه هر دو سريال از شبكه 3 سيما روي آنتن رفت.
اين تهيه‌كننده همچنين نقش اول سريال جستجوگران را هم به مسعود رايگان داده بود و اكنون در داوران از حضور اين بازيگر استفاده خواهد كرد.
رايگان، رمضان سال گذشته با سريال «سقوط يك فرشته» به شبكه يك سيما آمد. او در اين سريال نقشي كاملا متفاوت از آنچه تاكنون از او ديده بوديم بازي كرد.
رايگان همچنين در سريال‌هاي «مدار صفر درجه»، «خسته ‌دلان»، «شمس‌العماره» و «در مسير زاينده رود» بازي كرده است.
او در هر يك از اين سريال‌ها نقشي خاص را به عهده داشته كه با ديگر نقش‌هايش كاملا فرق داشته است. به طور مثال او در سريال «شمس‌العماره» بازي در نقش كمدي را تجربه كرد.
در سريال «مدار صفر درجه» او پزشكي بود كه درگير فعاليت‌هاي سياسي هم بود و در سريال «در مسير زاينده رود»، نقش پدري پولدار را بازي مي‌كرد كه داماد فوتباليستش غيرعمد، قتلي را مرتكب شده بود.
رايگان كه سال‌ها مقيم سوئد بود، سال 80 براي بازي در فيلم سينمايي «خاموشي دريا» به ايران آمد و بعد از اين فيلم بود كه مورد توجه كارگردانان سينما و تلويزيون قرار گرفت و در فيلم‌هايي مانند «خيلي دور، خيلي نزديك»، «سنتوري»، «پرسه در مه» بازي‌هاي به‌يادماندني از خود به نمايش گذاشت.
سريال‌هاي تلويزيوني هم اين فرصت را به رايگان داد تا توانايي‌هاي خود را در ايفاي نقش‌هاي مختلف به نمايش بگذارد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار