يكشنبه 24 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر رجبي معمار، مدير شبكه بازار شد

 
 

چهارشنبه 13 ارديبهشت 1391

رجبي معمار، مدير شبكه بازار شد

 
 

معاون اداري مالي سازمان صداوسيما طي حكمي، مجيد رجبي معمار را به عنوان مدير شبكه تلويزيوني بازار منصوب كرد.

هموطن آنلاین_ معاون اداري مالي سازمان صداوسيما طي حكمي، مجيد رجبي معمار را به عنوان مدير شبكه تلويزيوني بازار منصوب كرد.
به گزارش روز سه‌شنبه جام‌جم آنلاين به نقل از روابط عمومي شبكه بازار، حسن تقدس‌نژاد ضمن قدرداني از زحمات عباس پورنصاري در دوران مديريت شبكه بازار، مجيد رجبي معمار را كه پيش از اين مدير شبكه جهاني جام‌جم بود را به مديريت شبكه بازار منصوب كرد.
در اين مراسم، تقدس‌نژاد با اشاره به نامگذاري امسال از سوي مقام معظم رهبري به عنوان سال توليد ملي حمايت از كار و سرمايه ايراني، بر نقش و رسالت شبكه بازار در تحقق اين شعار و ترويج فرهنگ توليد و توجه به محصولات با كيفيت داخلي و توجه به سرمايه‌گذاري و حمايت از توليد تاكيد كرد.
شبكه تلويزيوني بازار با هدف معرفي كالا و خدمات متنوع ايراني و همچنين رونق و تقويت اقتصاد ملي در 29 آبان سال 1390 با حضور رئيس‌جمهور، اعضاي هيات دولت و رياست سازمان صداوسيما فعاليت رسمي خود را آغاز كرد.
اين شبكه از طريق گيرنده ديجيتال در سراسر كشور قابل دريافت است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار