جمعه 26 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث درخواست غرامت از فروشگاه اسلحه

 
 

هموطن سلام , شنبه 5 دي 1383

درخواست غرامت از فروشگاه اسلحه

 
 

«شیلا استوارت» 24 ساله که از بچگی پرونده قطوری در بیمارستان‌های روانی دالاس داشت، سال گذشته با شلیک گلوله به زندگی خود خاتمه داد

شیلا دچار بیماری شدید روانی بود. افسردگی شدید و اسکیزوفرنی از نوجوانی او را بیمار کرده بود. شیلا به‌خاطر رفتارهای عصبی و غیرعادی‌اش نیز چندین بار توسط پزشکان بستری شده و حتی یکبار نیز به‌خاطر رفتار وحشیانه با دو افسر پلیس و بار دیگر به‌خاطر بحث و دعوای فراوان با یک فروشنده سوپرمارکت بازداشت شد؛ اما هر بار پس از فهمیدن ماجرای بیماری شدید روانی در او، شیلا آزاد شده و به بیمارستان روانی
 

" با روشن شدن جزئیات بیشتر در مورد این پرونده، لاورن و شوهرش با شکایت از فروشگاه‌های زنجیره‌ای «وال مارت» درخواست 25 میلیون دلار غرامت کردند. با وجود گذشت یکسال از مرگ شیلا، پرونده او با تحقیقات بیشتر وکیل این خانواده شکل فعالی به‌خود گرفته است... "

 
 
منتقل می‌شد. شیلا در طول زندگی 24 ساله‌اش بارها و بارها برای درمان در بیمارستان های روانی بستری شد اما ظاهرا بستری شدن مشکلی از او حل نمی‌کرد. آخرین باری که او بستری شد، طولانی‌ترین دوره درمان او بود. شیلا بار آخر به‌مدت یک ماه تحت درمان پزشکان روانشناس در بیمارستان قرار گرفت اما این بار هم مثل دفعات دیگر دکترها کمک زیادی نتوانستند به او بکنند. این دختر جوان به‌خاطر مشکلات روحی که داشت بارها و بارها خودش را در اتاقش زندانی می‌کرد و از خوردن داروهایش سرباز می‌زد. مشکل آنجا بود که وقتی شیلا داروهایش را مصرف نمی‌کرد دچار حمله‌های بسیار شدید عصبی می‌شد و رفتارهایش کاملا غیرقابل کنترل می‌شدند. دادگاه دالاس دو بار شیلا را به بستری شدن در تیمارستان محکوم کرد تا شاید روند بهبودی در او حاصل شود؛ اما بی‌فایده بود زیرا شیلا نه تنها با مصرف نکردن قرص‌هایش به خودش آسیب می‌رساند بلکه با این‌کار به اطرافیانش نیز صدمه‌های جدی وارد می‌ساخت.
«لاورن براسی» مادر شیلا پس از خودکشی دخترش با اسلحه تصمیم گرفت زوایای خودکشی دخترش را به دقت بررسی کند. گرچه همه می‌دانستند که خودکشی شیلا تنها به‌خاطر بیماری شدید افسردگی و حالت‌های غیرعادی عصبی در او بوده است؛ اما تنها نکته‌ای که برای لاورن جای سوال داشت این بود که دخترش اسلحه‌ای را که با آن خودکشی کرده از کجا تهیه کرده است. تحقیقات ماموران پلیس در زمینه خودکشی این دختر بالاخره نتیجه داد و آنها متوجه شدند شیلا از فروشگاه بزرگ زنجیره‌ای «وال مارت» این اسلحه را خریداری کرده و با آن خود را به‌قتل رسانده است. خانم براسی و شوهرش که پدرخوانده شیلاست با شکایت به دادگاه، فروشگاه وال مارت را در مرگ دخترشان مقصر دانستند. لاورن و شوهرش ادعا کردند اگر این فروشگاه اسلحه را به شیلا نمی‌فروخت او اکنون زنده بود. بحث و جدل میان فروشندگان این فروشگاه
 

" تحقیقات ماموران پلیس در زمینه خودکشی این دختر بالاخره نتیجه داد و آنها متوجه شدند شیلا از فروشگاه بزرگ زنجیره‌ای «وال مارت» این اسلحه را خریداری کرده و با آن خود را به‌قتل رسانده است. خانم براسی و شوهرش که پدرخوانده شیلاست با شکایت به دادگاه، فروشگاه وال مارت را در مرگ دخترشان مقصر دانستن... "

 
 
و خانواده شیلا شروع شد. بنا به گفته فروشندگان، آنها هیچ اطلاعی از بد حال بودن شیلا از نظر روحی نداشته‌اند و بدون آن که از گذشته او چیزی بدانند اسلحه را به او فروخته‌اند. پیگیری‌های بیشتر والدین شیلا به این نتیجه رسید که فروشندگان اسلحه در تمامی فروشگاه‌ها موظف هستند قبل از فروش اسلحه، حالت‌های روانی خریدار را در نظر بگیرند. جالب این‌که فروشندگان اسلحه همچنین با ثبت‌نام خریداران اسلحه در کامپیوتر FBI باید از سوابق آنان مطلع شوند و سپس اقدام به فروش اسلحه کنند.
در مورد پرونده شیلا نیز فروشنده اسلحه عنوان کرد که نه تنها از ظاهر شیلا چیزی در مورد بیمار بودنش متوجه نشده است، بلکه در قوانین دالاس، هیچ اطلاعاتی در مورد گذشته و همچنین سوابق فرد وجود ندارد. تحقیقات نشان داد که تنها در دالاس و چند ایالت دیگر در آمریکا در مورد فروش اسلحه هیچ قانون خاصی وجود ندارد و هر کسی می‌تواند اسلحه را از فروشگاه‌ها خریداری کند.
با روشن شدن جزئیات بیشتر در مورد این پرونده، لاورن و شوهرش با شکایت از فروشگاه‌های زنجیره‌ای «وال مارت» درخواست 25 میلیون دلار غرامت کردند. با وجود گذشت یکسال از مرگ شیلا، پرونده او با تحقیقات بیشتر وکیل این خانواده شکل فعالی به‌خود گرفته است. مسئولان فروشگاه وال مارت در تلاشند که خود را از اتهامات وارده تبرئه کنند و از طرفی دیگر تلاش بی‌وقفه مادر شیلا برای گرفتن غرامت نیز همچنان ادامه دارد. او در مصاحبه‌ای با خبرنگاران می‌گوید: «من مطمئنم که اگر شیلا، اسلحه‌ای در دست نداشت هرگز خودش را به‌کشتن نمی‌داد. او دختری بود که با وجود مشکلات فراوان روحی به زندگی علاقه‌مند بود و به خانواده‌اش مهر می‌ورزید. شیلا مطمئنا به‌علت مصرف نکردن قرص‌هایش برای ساعتی دچار حملات روحی شده بود و اگر اسلحه در اختیارش قرار نمی‌گرفت مطمئنا مثل همیشه از این حملات جان سالم به‌در می‌برد و اکنون در کنار خانواده‌اش بود. از نظر من وقتی در کشوری فروش اسلحه آزاد است لااقل باید نظارتی بر فروش آن وجود داشته باشد تا اشخاص بیگناهی مثل شیلا قربانی نشوند.»
گفتنی است این دومین بیمار روانی است که با خرید اسلحه از فروشگاه‌ها، خود را به‌قتل رسانده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
فیبر نوری؛ اینترنتی که انتظارات شما را تغییر می‌دهد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار