 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایسنا , سه شنبه 6 تير 1391 |
|
كتاب گمشدهي عليمحمد حقشناس پيدا شد
|
| | | |
 | دختر عليمحمد حقشناس از پيدا شدن كتاب مفقودشدهي اين مترجم، پژوهشگر و زبانشناس فقيد خبر داد. |  هموطن آنلاین -اشلينگ حقشناس گفت: به تازگي دستنوشتهي استاد حقشناس پيدا شده است. اين كتاب سالها پيش به نشر مركز سپرده شده بود و اين اواخر بعد از سالها پيدا شده و اكنون در حال ويراستاري است تا منتشر شود. گويا كتاب دست يكي از همكاران اين نشر بوده است كه فوت كرده بود و اتفاقي بعد از مدتها پيدا شد.
او در توضيحي گفت: اين كتاب اثري ترجمهي عليمحمد حقشناس دربارهي فلاسفهي يونان است و متن دستنويسي است كه پدرم به نشر مركز تحويل داده بود.
عليمحمد حقشناس سال 1319 در جهرم بهدنيا آمد. تحصيلاتش را تا پايان كلاس نهم در زادگاهش گذراند. بعد به شيراز رفت و آنجا ديپلم ادبي گرفت و ليسانس زبان و ادبيات فارسي را از دانشسراي عالي دريافت كرد. سپس در سال 1344 براي ادامهي تحصيل به خارج از كشور رفت. او از اعضاي هيأت مؤسس انجمن نقد ادبي ايران بود و رياست هيأت مديرهي انجمن يادشده را نيز به عهده داشت.
استاد زبانشناسي دانشگاه تهران در سال 1385 به عنوان چهرهي ماندگار زبانشناسي ايران معرفي شده بود.
اين شاعر، منتقد و مترجم آثار متعددي را در حوزهي زبانشناسي ترجمه و تأليف كرده است. «فرهنگ هزاره» (انگليسي - فارسي) نيز از آثار قابل توجه اوست.
حقشناس دهم ارديبهشتماه سال 89 در سن 70سالگي درگذشت و پيكر او پس از وداع با دانشجويان و همكارانش در دانشگاه تهران، از مقابل بيمارستان پيامبران تشييع و در سنگ سرك كلاردشت به خاك سپرده شد.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|