 |
توصيه روز |
 |
 |
:: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
:: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
بررسی پرونده جوان محکوم به مرگ از سوی رئیس قوه قضائیه
|
| | |
 | پرونده اتهامی مرد جوانی که 4 سال پیش دوست 64 ساله خود را با ضربات چاقو به قتل رسانده بود. برای بررسی نهایی در اختیار رئیس قوه قضائیه قرار گرفت. | به گزارش خبرنگار ما، این قاتل که مهدی نام دارد پیش از این از سوی شعبه 1601 دادگاه، جنایی تهران به ریاست قاضی کوهکمرهای به قصاص محکوم و این حکم از سوی قضات شعبه 40 دیوانعالی کشور تایید شده بود.
شرح ماجرا
بعدازظهر روز سوم مهر ماه سال 79 ماموران کلانتری 161 ابوذر با خبر شدند مرد 64 سالهای به نام قنبر در خانهاش به قتل رسیده و قاتل جسدش را به آتش کشیده است.
پس از اعلام این گزارش بلافاصله گروهی از ماموران برای بررسی موضوع به محل جنایت اعزام شدند و تحقیقات اولیه خود را آغاز کردند.
آنان در کاوشهای خود متوجه شدند مقتول با 11 ضربه چاقو از پای درآمده و قاتل پس از ارتکاب جنایت، جسد مقتول را به آتش کشیده تا سر نخهای موجود را از بین ببرد.
در ادامه این تحقیقات کارآگاهان پی بردند فرد ناشناسی پس از وقوع قتل چند فقره چک متعلق به مقتول را سرقت کرده است.
به این ترتیب به دستور قاضی حسینی کوهکمرهای تفحصهای ویژه پلیسی برای به دست آوردن سرنخهای تازه از راز این جنایت ادامه یافت.
در این میان کارآگاهان که میدانستند قاتل به راحتی وارد قربانگاه شده و در واقع از قبل با وی آشنایی داشته است با دو فرضیه پلیسی مواجه شدند.
فرضیه نخست این بود که میهمان ناشناس به انگیزه سرقت وارد خانه قنبر شده و پس از مرگ وی نقشه خود را عملی کرده است.
احتمال دیگری که در این میان وجود داشت این بود که مرد 64 ساله قربانی یک کینه شده است.
آنچه این فرضیه را قوت میبخشید تعداد زیاد ضرباتی بود که متهم فراری به مقتول وارد کرده بود.
به هر ترتیب ماموران که چکهای مسروقه را مهمترین سرنخ موجود از قاتل میدانستند، به ردیابی این چکها پرداختند و با اعلام شماره آنها به تمامی بانکها از مسئولان شعب خواستند تا اگر فردی برای نقد کردن آنها به بانک مراجعه کرد به سرعت پلیس را باخبر کنند.
مدتی پس از قتل سرانجام کارآگاهان موفق شدند با استفاده از همین شگرد پلیسی قاتل را دستگیر کنند.
متهم به قتل که خود را مهدی معرفی میکرد پس از دستگیری در بازجوییهای اولیه اتهام قتل را گردن گرفت.
او گفت: روز حادثه من و قنبر در خیابان میرزا حسینی مشغول قدم زدن بودیم که او از من مشروب خواست و من پاسخ دادم مشروب ندارم پس از این جریان با هم به خانه مقتول رفتیم و او بالاخره مشروب تهیه و مصرف کرد و به همین دلیل از حالت طبیعی خارج شد و به من پیشنهاد بیشرمانه داد اما من قبول نکردم و به آشپزخانه رفتم تا ظرفهای کثیف را بشویم که در همین هنگام قنبر از پشت به من حمله کرد و قصد آزار و اذیت داشت که من با چاقوی آشپزخانه چند ضربه به وی زدم و او را از پای درآوردم سپس جسدش را با الکل به آتش کشیدم و با سرقت چکها، از خانه فرار کردم.
پس از اعترافات مهدی وی از سوی قاضی کوهکمرهای، محاکمه و به قصاص محکوم شد و این حکم مورد تایید قضات دیوانعالی کشور قرار گرفت.
بنابراین گزارش حکم صادره هم اکنون برای استیذان در اختیار رئیس قوه قضائیه قرار گرفته است.
| | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
:: اقتصادی :: |
 |
|
:: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
:: روی خط جوانی :: |
 |
|
:: ورزش :: |
 |
|
:: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
:: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|