 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
هموطن آنلاین , پنجشنبه 12 مرداد 1391 |
|
تغییر جنسیت یک هالیوودی + عکس
|
| | | |
 | «لری واچوفسکی»، یکی از برادران واچوفسکی که برای ساخت فیلم «ماتریکس» شهرت دارند، طی یک عمل جراحی تغییر جنسیت داد و نام خود را «لانا واچوفسکی» گذاشته است. | هموطن آنلاین -برادران واچوفسکی در یک خانواده یهودی لهستانی آمریکایی در شیکاگو به دنیا آمدند. مادرشان پرستار و نقاش و پدرشان تاجر بود. آن ها دوران مدرسه را در شیکاگو به سر بردند و سپس اندی به دانشگاه امرسون بوستون و لری به دانشگاه بارد در نیویورک رفتند، اما هر دو قبل از فارغ التحصیلی از دانشگاه اخراج شدند. سپس آن ها در شیکاگو مشغول تجارت فرش و نوشتن کتاب های مصور شدند.
این دو برادر پس از آن به سینما روی آوردند و با کارگردانی سه گانه ماتریکس به شهرت رسیدند.
«لانا» که طی یک دهه اخیر به خاطر رفتارها و نوع پوشش یکی از پرحاشیه ترین فیلمسازان هالیوود به شمار می رفت، سرانجام به طور رسمی اعلام کرد که تحت یک عمل جراحی موفقیت آمیز توانسته جنسیت خود را به زن تغییر دهد.
او متذکر شده که دیگر گروه آنها را به نام «برادران واچوفسکی» صدا نکنند و آنها اکنون خواهر و برادر هستند و نام او نیز دیگر لانا نیست و لری است.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|