 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
هموطن آنلاین , دوشنبه 16 مرداد 1391 |
|
اظهارنظر محمدرضا سرشار در پي درگذشت محمود گلابدرهاي
|
| | | |
 | محمدرضا سرشار گفت: به اعتقاد من، محمود گلابدرهاي كار مشخصي در تأييد انقلاب ننوشته و يا شايد چنين آثاري تأليف كرده است كه من در جريان نيستم. | هموطن آنلاین -اين نويسنده در پي از دنيا رفتن محمود گلابدرهاي گفت: از آثار اين نويسنده، كتاب «اسماعيل اسماعيل» را خواندهام كه داستان نيمهبلندي براي نوجوانها بود با موضوع جنگ تحميلي كه ماجرا در اهواز اتفاق ميافتاد و جزو داستانهاي خوب نوجوان جنگ تحميلي بود. مورد استقبال هم قرار گرفت و در سالهاي اوايل جنگ منتشر شد. البته اشكالهايي هم بر او ميگرفتند كه در اين اثر يك بسيجي نوجوان را عشق تفنگ مطرح كرده است.
او متذكر شد: علاوه بر اين كتاب، از گلابدرهاي، اثر «لحظههاي انقلاب» را خواندم كه نوعي خاطرهنگاري روزهاي انقلاب بود و تظاهراتي را كه در آنها شركت كرده بود، به عنوان يك روشنفكر متعلق به آن جناح فكري خاص، منصفانه گفته بود؛ هرچند ديدگاههاي مذهبي نداشت. كساني ديگر هم در اين تظاهراتها بودند؛ اما چيزي ننوشتند و اين اثر از معدود سندهايي است كه به اين شكل بر جاي مانده است. نگاه جزيينگر نويسنده در تأليف اين كتاب ميتواند براي نسل امروز جذاب باشد.
سرشار يادآور شد: همچنين از آثار گلابدرهاي، يك جلد از مجموعه 10جلدي «10 سال هوملسي در آمريكا» را هم خواندم. هرچند در اين كتاب ملاحظاتي را دارد و همه مطالب را بيان نميكند؛ اما پرواي اين را ندارد كه بسياري از مطالب را بيان كند و ما به نوعي در اين كتاب با خود گلابدرهاي روبهرو ميشويم.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|