يكشنبه 24 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر سرتيپي: ضربه مهلكي براي سينماست اگر جلوي اكران عيد فطر گرفته شود

 
 

ایسنا , سه شنبه 24 مرداد 1391

سرتيپي: ضربه مهلكي براي سينماست اگر جلوي اكران عيد فطر گرفته شود

 
 

علي سرتيپي گفت: هر اتفاقي كه بخواهد جلوي اكران عيد فطر را بگيرد ضربه مهلكي به سينماي ايران و بخش خصوصي است.

سرتيپي: ضربه مهلكي براي سينماست اگر جلوي اكران عيد فطر گرفته شود
هموطن آنلاین -مدير عامل فيلميران كه سه فيلم «كلاه قرمزي و بچه ننه»، «ضد گلوله» و «بي خداحافظي» را در اكران عيد فطر دارد اظهار كرد: سه فيلم مي‌خواهد اكران شود كه هر سه متعلق
 

" هر اتفاقي كه بخواهد جلوي اكران آن‌ها را بگيرد در اين شرايط ضربه مهلكي به سينماي ايران و بخش خصوصي است و انتظار دارم اين سه ارگان دولتي كه پشت قضاياي اين روزهاي اكران هستند كمي به عملكردشان و تاثير مخربي كه اقدامشان بر سينما دارد فكر كنند... "

 
 
به بخش خصوصي است و فيلم‌هاي گراني هستند و سينماهاي تهران و شهرستان‌ها همه اميدشان به اكران اين فيلم‌ها است.
وي افزود: هر اتفاقي كه بخواهد جلوي اكران آن‌ها را بگيرد در اين شرايط ضربه مهلكي به سينماي ايران و بخش خصوصي است و انتظار دارم اين سه ارگان دولتي كه پشت قضاياي اين روزهاي اكران هستند كمي به عملكردشان و تاثير مخربي كه اقدامشان بر سينما دارد فكر كنند.
سرتيپي اظهار اميدواري كرد: اميدوارم وفاقي به وجود آيد تا سينما در عيد فطر، عيد خوبي داشته باشد.
چالش اكران ميان حوزه هنري و شوراي صنفي نمايش اين روزها وارد مرحله‌ي تازه‌اي شده است، در حاليكه شوراي صنفي نمايش درباره‌ي سينما «آزادي» رسما اعلام كرد كه فقط حواله فيلم‌هاي ارزشي را مي‌دهد. گفته مي‌شود سينماهاي حوزه هنري هم تصميم دارند تا تكليف سينما آزادي معلوم نشود،فيلم جديدي را اكران نكنند. همان‌طوركه مدير سينما استقلال كه با «كلاه قرمزي و بچه ننه» قرارداد اكران دارد، در گفت‌‌و‌‌گويي اعلام كرده است:« از آنجایی كه ما با فیلم «كلاه قرمزی و بچه ننه» و دفتر فیلمیران از یك ماه پیش قرارداد‌ داریم و كسی هم این قرارداد را فسخ نكرده است، از روز چهارشنبه 25 مرداد این فیلم روی پرده سینما استقلال می‌رود. اگر اتفاقی بیفتد كه جلوی اكران كردن این فیلم گرفته شود، ممكن است حوزه هنری هیچ كدام از فیلم‌های عید فطر را در سینماهای زیرمجموعه‌اش اكران نكند. من حتی شنیده‌ام تا زمانی كه شورای صنفی نمایش به این كارها ادامه دهد، پردیس‌های شهرداری هم همه فیلم‌های روی پرده را بایكوت می‌كنند.»

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار