پنجشنبه 25 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث شکایت 4 دختر جوان علیه راننده پیکان آلبالویی

 
 

دوشنبه 7 دي 1383

شکایت 4 دختر جوان علیه راننده پیکان آلبالویی

 
 

شاکیان پرونده مردی که با پیکان آلبالویی رنگ، دختران را می‌ربود و آنها را مورد آزار و اذیت قرار می‌داد به 4 نفر رسیدند.

شکایت 4 دختر جوان علیه راننده پیکان آلبالویی
به گزارش خبرنگار ما، صبح دیروز خانم دکتری جوان با مراجعه به اداره آگاهی تهران، حبیب، مردی را که به اتهام ربودن دختری 19 ساله دستگیر شده بود، شناسایی کرد.
این زن گفت: مدتی پیش برای رفتن به محل کارم با آژانس تماس گرفتم، سر خیابان منتظر آمدن آژانس بودم که پرایدی جلوی پایم توقف کرد، از راننده پرسیدم، از آژانس آمده است او تایید کرد و سوار ماشین شدم، خانه ما در تهرانپارس است و محل کارم فاصله زیادی با خانه‌ام داشت. در راه متوجه شدم او به سمت جنگل‌های لویزان می‌رود، در این حین او درها را قفل کرد و مرا به جنگل برد. قصد داشتم فرار کنم که از پشت مرا گرفت و مورد آزار و اذیت قرار داد، وقتی عکس او را در روزنامه دیدم، شناسایی‌اش کردم.
گزارش خبرنگار ما حاکی است، 2 دختر جوان دیگر هم در تماسی تلفنی اعلام کردند توسط حبیب مورد آزار و اذیت قرار گرفته‌اند و قرار است برای شناسایی وی به اداره آگاهی مراجعه کنند.
حبیب جوان 28 ساله، 10 روز پیش در پی شکایت دختر جوانی که در جنگل‌های لویزان مورد تعرض قرار گرفته بود دستگیر شد. این دختر در شکایتش عنوان کرده بود که 4 رقم آخر پیکان آلبالویی رنگ را به خاطر دارد، ماموران نیز 12 پیکان آلبالویی را مورد بررسی قرار دادند و دوازدهمین پیکان همان پیکانی بود که راننده آن دختر جوان را دزدیده بود.
حبیب در رویارویی با دختر جوان مجبور به اعتراف شد و جرم خود را به گردن گرفت.، هم اکنون تحقیقات در خصوص پرونده حبیب ادامه دارد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
فیبر نوری؛ اینترنتی که انتظارات شما را تغییر می‌دهد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار