سه شنبه 26 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر فهيمه راستكار در بي‌بي سكينه كرج آرام گرفت

 
 

دوشنبه 6 آذر 1391

فهيمه راستكار در بي‌بي سكينه كرج آرام گرفت

 
 

تعداد اندكي از چهره‌هاي هنري صبح جمعه سوم آذر ماه در منزل نجف دريابندري همسر مرحوم حاضر شدند و همراه او به قبرستان «بي‌بي سكينه» كرج رفتند تا پيكر فهيمه راستكار را به خانه ابدي‌اش تشييع كنند.

هموطن آنلاین _فهيمه راستكار دوم آذر ماه پس از سال‌ها دست و پنجه‌ نرم كردن با بيماري آلزايمر از دنيا رفت و پيكرش هم سوم آذر ماه در قبرستان بي‌بي‌ سكينه كرج آرام گرفت.
تعداد اندكي از چهره‌هاي هنري صبح جمعه سوم آذر ماه در منزل نجف دريابندري همسر مرحوم حاضر شدند و همراه او به قبرستان «بي‌بي سكينه» كرج رفتند تا پيكر فهيمه راستكار را به خانه ابدي‌اش تشييع كنند.
از حاضران در اين مراسم تشييع مي‌توان به داوود رشيدي، پرويز پورحسيني، احترام برومند، محمدرضا شفيعي كدكني، اسدالله امرايي، ناصر ممدوح، قطب‌الدين صادقي، مهرداد رئيسي، سعيد شيخ‌زاده و... اشاره كرد.
فهيمه راستكار، دوبلور پيشكسوت و بازيگر تئاتر و سينماي ايران پس از 79 سال زندگي به ديار ديگر رفت؛ او متولد 1312 در تهران بود كه در سال 1346 در رشته زبان فرانسه از دانشگاه تهران فارغ‌التحصيل شد.
وي از سال 1330 فعاليت هنري‌اش را با تئاتر آغاز كرد و از سال 1335 با همكاري با گروه دوبله «آلكس آقاباباييان» در ايتاليا به اين حرفه پرداخت و در سال 43 نيز وارد راديو شد.
راستكار فعاليت سينمايي‌اش را از سال 52 با بازي در فيلم «مغول‌ها» آغاز كرد و از ديگر فيلم‌هاي او مي‌توان به «آقاي هيروگيلف»، «خط پايان»، «شير سنگي»، «ترنج»، «جهيزيه‌اي براي رباب»، «محموله»، «مرغ و همسايه»، «عشق و مرگ»، «الوالو من جوجوام»، «رواني»، «زن شرقي» و «دختري به نام تندر» اشاره كرد.
همچنين «آنتيگونه»، «باغ آلبالو»، «باغ‌وحش شيشه‌اي»، «بازگشتني‌ نيست»، «پرده عجايب» و «همان كه بوده‌ايم» از جمله نمايش‌هايي هستند كه او به عنوان بازيگر در آنها حضور يافت.
او همچنين در مجموعه‌هاي تلويزيوني‌ «كمند خاطرات»، «بهشت گمشده»، «تهران 11»، «پرده عجايب» و «كارگاه شمسي و دستيارش مادام» و چند مجموعه ديگر بازي كرد.
راستكار در تاليف كتاب «مستطاب آشپزي» هم با همسرش همكاري داشت.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار