يكشنبه 24 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر «فیتیله‌»ای ها به نوروز 93 فکر می‌کنند

 
 

يكشنبه 17 آذر 1392

«فیتیله‌»ای ها به نوروز 93 فکر می‌کنند

 
 

تهیه‌کننده برنامه «فیتیله‌» با اعلام اینکه تنها 14 قسمت از برنامه‌اش تا پایان سال باقی مانده است، گفت: در حال حاضر بیشتر وقتمان را به برنامه‌ریزی برای طراحی برنامه‌ای جذاب در نوروز 93 اختصاص داده‌ایم.

هموطن آنلاین _علیرضا آقایی خاطرنشان کرد: از حالا به برنامه‌هایمان در نوروز 93 فکر می‌کنیم؛ ضمن اینکه طرح برنامه جدید هم نوشته شده است اما فعلا قراردادها بسته نشده است ولی همچنان به جذابیت و نو بودنمان در نوروز 93 بیش از سال‌های پیش فکر می‌کنیم.
او با بیان اینکه مشغول برنامه‌ریزی فصل نهایی از «فیتیله‌» در سال 92 هستند، اظهار کرد: در مجموع از «فیتیله»‌ی امسال تنها 14 قسمت باقی مانده است که آن هم تا پایان سال 92 تمام می‌شود. طبیعتا طی مدت باقیمانده تا پایان سال نقطه عطف برنامه در فصل پایانی نشان داده می‌شود؛ بر این اساس تلاش می‌کنیم تا هم به لحاظ کیفی کارمان را ارتقاء دهیم و هم اثرگذاری بهتری داشته باشیم.
او ادامه داد: طی یک برنامه جدید در فصل نهایی برنامه «فیتیله» قصد داریم یک خروجی از رویکردمان را درخصوص پرداخت به طرح «110 چراغ گلستان علی (ع)» تهیه کنیم تا در قالب مستندی، خروجی گزارش‌های کارمان را به مردم نشان دهیم و به آنها بگوییم که چه اتفاقاتی افتاده است.
تهیه‌کننده «فیتیله» در پایان گفت: یک برنامه دیگر از رونفیتیله در سال 92 آماده کردیم و در حال حاضر مشغول مهیا کردن شرایط هستیم، ضمن اینکه تا پایان امسال فعلا آیتم جدید نداریم اما مجموعه آیتم‌هایمان را در برنامه ادامه خواهیم داد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار